reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Wychodzi na to, że ja pierwsza :happy2:
Jak zawsze ciśnienie w normie, 120/70, waga b/z, czyli 16kg na plusie :baffled:, miałam macanko przez moją ginkę i stwierdziła, że Mały ma nisko główkę i tak na oko waży 3800g (powiedzcie, jak lekarze to robia, że są w stanie przez powloki brzuszne powiedziec, ile Dzidzia waży???). We wtorek idę na usg, dla pewności, czy wsio ok, a w nast. piatek kolejna wizyta. To na tyle.
Trzymam kciuki za resztę Dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
I ja odebrałam wyniczki. Anemia zażegnana niestety w moczu mam krew:szok::baffled: i jestem lekko przerażona. Dobrze ze dzis wizyta

GOSIU to gratki udanej wizyty A dzidzia duza bedzie jak ginka ma racje :-)
Fajnie ze w koncu usg bedziesz miala :-)
A mowilas o tej infekcji ??????????????
tak, mowilam i powiedzialam, że juz kupilam urosept z vit.c. Ginka mowi, że jak do nast, wizyty nie przejdzie, to zapisze mi cos na receptę, ale powinno mi pomóc:tak:
I ja odebrałam wyniczki. Anemia zażegnana niestety w moczu mam krew:szok::baffled: i jestem lekko przerażona. Dobrze ze dzis wizyta
UUUU, Kaka, dobrze ,że dziś kontrolna :tak: Trzymam mooocno kciuki:tak:

Poczytałam w necie, że to pewnie zapalenie układu a może kamica nerkowa...póki co nic mnie nie boli. A może to juz cos się zaczyna i u mnie dziać...

Wychodzi na to, że ja pierwsza :happy2:
Jak zawsze ciśnienie w normie, 120/70, waga b/z, czyli 16kg na plusie :baffled:, miałam macanko przez moją ginkę i stwierdziła, że Mały ma nisko główkę i tak na oko waży 3800g (powiedzcie, jak lekarze to robia, że są w stanie przez powloki brzuszne powiedziec, ile Dzidzia waży???). We wtorek idę na usg, dla pewności, czy wsio ok, a w nast. piatek kolejna wizyta. To na tyle.
Trzymam kciuki za resztę Dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!
Super wiesci:tak: moja tez czesto przez powłoke okresla wielkosc dzidzi:tak:

Kaka bedzie dobrze

Ja mam wizytke po 17 wiec pewnie wieczorkiem wpadne;-)

GOSIU to dobrze ze sobie to kupilas Bo u mnie tez jest lepiej i jak ginka twoja powiedziala ze jakby do za tydzien nie zejdzie ci to to wtedy da ci cos na to wiec pocieszam sie ze moze jak do poniedzialku poczekam to dzidzi nie zaszkodze Ale u mnie jest o nebo lepiej :-)
KAKA nie mam pojecia co to moze znaczyc Ale dobrze ze dzis wizyta :-)

reklama
Gosiu ciesze się, że wizytka udana u Ciebie.

Ja właśnie wróciłam - po drodze jeszcze sprawy urzędowe załatwiłam

Więc tak - ciśnienie 110/80 więc ok, waga wzrosła bo woda zatrzymuje mi się w organiźmnie - nogi podpuchnięte :baffled: kostek nie mam :szok:, na twarzy też zmieniona a jednak :confused::baffled:
Badanie na fotelu nieprzyjemne ale wykazało, że mam 1,5 rozwarcie.
Lekarz powiedział, że ktg zrobi mi we wtorek ... o ile dotrwam do tego czasu hehehhe.
Mam dużo leżeć - 2 godzinki po posiłkach.
Jak powiedziałam lekarzowi, że spaceruję to mnie opietruszył - dużo leżenia przeważnie na lewym boku.

Mam zapomnieć o jakichkolwiek praniach, sprzątaniach itp.
:baffled:

Do góry