reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was niedzielnie! :-)

Wczoraj was tylko troche poczytalam , ale już nie mialam sily nic pisac… :zawstydzona/y: Troche się wczoraj przemęczyłam, bo ogranelam troche 2 pokoje, zmienilam pościel, zrobilam 3 prania i upieklam ciasto ucierane z borowkami i rurki z kremem. A wieczorem jeszcze byliśmy u znajomych. W nocy mialam niestety tego skutki, bo wszystko mnie bolalo, ale na szczescie wszystko oprocz brzuszka.

Od wczoraj tez jakos tak bardziej zaczely mnie biodra bolec, zwłaszcza jak leze albo chodze… no coz lepiej chyba nie będzie już.:baffled:

U nas od wczoraj tez calutki czas sypie snieg i jest gdzies tak około -12 stopni. I teraz to już jest pewne, ze się nie ruszam już nigdzie sama, bo gdybym w taka pogode gdzies miala jechac sama autem to bym chyba z nerwow urodzila hehe ;-)
Za to dzisiaj planuje leniwy dzien! Maz już podworko poodsniezal i będzie pozniej prasowac ubranka maleństwa, a ja je mam układać i obiad zrobimy jakis razem i pozniej juz nic nie robie :-p

Aneta dobrze, ze jestes pod opieka i niech maleństwo jeszcze sobie troszke pobedzie w brzuszku i super, ze masz taka pomocna sąsiadkę!!!

Kasiulekk kciuki nadal zaciśnięte! Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymaj się tam!!!

kasiak-l za was tez kciuki caly czas zacisniete!!!
ewa86 ale masz super, ze masz cala kolekcje gry o tron! :tak: My z mezem oglądaliśmy w tamtym roku wszystkie sezony i mimo, ze ja nie lubie takich tematow bardzo się wsciaglam. Teraz chyba będę kupowac m wszystkie tomy na jakis prezent i przy okazji sama przeczytam hehe ;-)

Reszte doczytam pozniej, bo troche glodna jestem i trzeba sobie jakies śniadanko zrobic!

reklama
Dziewczyny jeśli jeszcze się nie rozliczałyście to proszę wspomóżcie córeczkę mojej kuzynki

maja.jpg

Załączniki

• maja.jpg
    maja.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 49
Aneta współczuje Tobie i Michelle. Pamiętam ten ból, że w domu zostało dziecko. Mnie trochę pomagało wmawianie sobie, że teraz jestem już mamą dwójki i o to drugie, mniejsze też muszę zadbać. Wysyłam pozytywne myśli.

Hej ;-)

Ale dziś późno zabieram się za pisanie... Wow... Ciekawe czy ktoś zauważył :-D
Przygotowałam obiad, filety drobiowe, surówkę z kiszonej kapusty i ziemniaczki. Wstawimy ok 12:tak:
Mąż wróćil z kościołą z młodym...i wyobraźcie sobie że kolędę mamy na czarnym (nawet nie szarym) końcu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W sobotę....nienawidzę mieć w sobotę... Tym bardziej że chcieliśmy zacząć wynosić rzeczy z sypialni żeby przygotować do remontu... Oby zaczął od naszej klatki w końcu A..to może do 17 się spręży...

Ale mam dni na spanie, w dzień spię w nocy spie..może 2-3 razy siku. Tylko się cieszyć ale chodzę taka zmęczona..sama nie wiem :baffled:

Miłej niedzieli kochane ;-) Jutro zaliczam 34 :-D

Mamusia, moi poszli na działkę ja nawet nie wyłażę, bo -10. Coś śnieg drobniutko i leciutko prószy.

Ja gotuje rosołek. Dziewczyny jak pozbyć się zapachu stęchlizny z ciucha, kupiłam małej spódnicę w gwiazdki na bal karnawałowy w lumpie i po włożeniu do wody zaczęła walić stęchlizną:wściekła/y: Przeprałam ręcznie bo to delikatne i tak śmierdzi, moczę w płynie do płukana, nalałam na małą miskę całą nakrętkę płynu. Ale może Wy macie jakiś sposób inny.

Jagna wymoczyłabym jeszcze w ciepłej wodzie z proszkiem, przeprała, przepłukała w płynie i wysuszyła. Może taki materiał dziwny a jak wyschnie to będzie ok.

reklama
Moniqa śliczny ten czarny- wymiata przy tym fiolecie! Ja bym się nie zastanawiała, bo to i tak tanio za 3w1. No ale trzymam kciuki żeby choć trochę udało się wytargować. Właśnie wczoraj w Ikei byłam po prześcieradło i tez chciałam kupić te pojemniki ale nie było :/

Flower i jak swędzenie? Przeszło od wczoraj? Mnie w nocy coś właśnie brzuszek swędział, ale to chyba od pościeli bo założyłam wczoraj nowiutką i brzuś wystaję spod piżamki- to chyba od niej :confused:

jagna dziewczyny o jakimś olejku pisały wcześniej- może parę kropelek b pomogło? Ja bym też powietrzyła- w taki mróz może wymrozi smrodek.

Koreczek a Ty tam wypoczywaj, bo co i raz o bólach, skurczach piszesz...

Anetko trzymajcie się tam z niuniem w brzuszku! A córcia dzielna, da radę. Ważne, że masz sąsiadkę na którą możesz liczyć!

Mój na siłowni, a ja mam mega ochotę na tosty, więc idę przygotować to się objemy jak wróci :))) A potem w planach klejenie naklejki na ścianie bo już drugi tydzień leży, a my się coś zebrać nie możemy...

Do góry