reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
A to masz tą fajniejszą :)
Jak recenzuję książki - czy to kucharskie, czy inne (na inne portale), to zawsze właśnie "za książkę", w ramach jakiegoś takiego wynagrodzenia.

Też uwielbiam książki kucharskie :) Ale głównie dlatego, że ja kompletnie nie potrafię piec i gotować "z głowy", więc wszystkie przepisy są dla mnie na wagę złota :)

Ewa dobrze, że doczytałam do końca...
bo jak napisałaś "nie potrafię piec i gotować" to już Cię podejrzewałam o fałszywą skromność:-D
no ale dodałaś "z głowy", więc wszystko się wyjasniło

Dziewczyny tez macie takie bóle ktore przypominaja bole miesiaczkowe? Do tego latam do wc co chwile nawet jak mam pare kropel nasikac.. Postanowilam przelezec reszte dnia. Dobrze ze maly kopie od czasu do czasu bo calkiem bym sie martwila.. Moze wczoraj za duzo robilam..? :-(

witajcie:)
Pewno mnie już nie pamiętacie bo mój ostatni post to chyba w październiku był... no ale tak jakoś wyszło, że nie miałam jak pisać... podczytuje Was no ale zaległości nie nadrobię.... u mnie nas- wszystko ok, po za typowymi ciążowymi "dolegliwościami", ale nie narzekam bo wolę te bóle kręgosłupa i tą zgagę niż te nudności, które były w pierwszych miesiącach... u mnie prawdopodobnie będzie dziewczynka, nie pisze na pewno bo naszym znajomym teraz w listopadzie miał urodzić się Filip a jest śliczna Olga:) tak więc jak sam lekarz mówi... "no zobaczymy kto to się Wam urodzi";)
Pozdrawiam Was niebiesko:) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie znów na pokład:)

Edit: chcę tylko napisać, że wg tych zapisek pod suwaczkiem mam czuć 10 ruchów na godzinę.... chyba się pomylili bo moje dziecię to te 10 ruchów w ciągu 1 minut wykonuje;) tancerka mała zachciało jej się quickstepa za quickstepem tańczyć i same "hopki";)

Ostatnia edycja:
Agnis.. tez mam czasem takie bóle jak miesiączkowe.. i to mam wtedy jak długo coś robię albo dużo chodzę. poleż a napewno przejdzie :* brałas nospe i magnez?

Jolcia witam Cie ;)) chyba sie nie znamy bo dopiero dołączyłam tu w październiku :) no u mnie ma byc chłopczyk ale zobaczymy hehe:p niby 3 razy potwierdzili no ale nigdy nic nie wiadomo:) to się ciesze, ze u Was wszystko w porzadku ;))

Pozdrawiam ;))
/ja ide na zakupy.

a ja się przymierzam do sernika z rosą.......

Mikołaj byl w przedszkolu, jakies zabawki i słodycze w paczce, teraz przerwa do 2 stycznia :-)
Super dzień dziś. My do przedszkola możemy iść w poniedziałek jeszcze, a po świętach to 27 już do przedszkola.
A moje dziecko dostało od kolegi pięknie zapakowane serduszko z piernika, ciekawe co to ma znaczyć;-)

Dziewczyny tez macie takie bóle ktore przypominaja bole miesiaczkowe? Do tego latam do wc co chwile nawet jak mam pare kropel nasikac.. Postanowilam przelezec reszte dnia. Dobrze ze maly kopie od czasu do czasu bo calkiem bym sie martwila.. Moze wczoraj za duzo robilam..? :-(
Też jak się przesilę, mam takie bóle. A z sikaniem to nie dojdę do przedszkola i z powrotem a mam jakieś 5 min wolnym spacerkiem, w jedną stronę.
Choinkę ubraliśmy, tzn ja ubierałam, a dziecko mi bombki podawało.

reklama
Do góry