reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kama, link do bloga mam w sygnaturze swojej :) Pod każdym moim postem się wyświetla.
Ja go prowadzę, ale przepisy nie wszystkie są moje, bo założyłyśmy go z Grudniówkami ("z którymi" rodziłam Franka) - zawsze jest przepis na górze podpisany imieniem :) Wszystkie polecam!:)

Megi, Ty o recenzje i książki pytałaś. Masz bloga, lubisz książki kucharskie, jeśli czujesz się na siłach, żeby parę słów o jakiejś napisać, to powysyłaj maile do wydawnictw z prośbą o egzemplarze recenzenckie. Ja tak zrobiłam jakiś czas temu - dołączyłam przykładową recenzję. Od razu mi kilka wydawnictw odpowiedziało.
Teraz już mało recenzuję, bo nie mam czasu, ale trochę się książek uzbierało :)

Flower, dam znać na pewno jak te makowe babeczki, bo w poniedziałek je będę robić :) Mam tylko nadzieję, że mak znajdę, bo chciałabym sama masę zrobić.

reklama
Dziękuję za ponowne miłe przywitanie:-)
Ewula to w dużej mierze przez pracę nie miałam jak się z Wami pisać, a biżuteria dziękuję bardzo dobrze się kręci interesik:-)

Tak pysznie piszecie o tych wszystkich wypiekach, że aż się głodna zrobiłam;) idę coś jeszcze przekąsić:)
Dobrej nocki:)

Witam wieczornie!

boli mnie gardlo mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie...

susi mam nadzieje ze takie niespodzianki u nas sie nie zdarza :-)

Jestem tak zmeczona ze oczy mi sie same zamykaja, uciekam spac..

dobranoc

Marcia mnie też dopadało jakieś przeziębienie ale od razu kupiłam syropek *spam*, gorąca herbatka z miodem, cytryną i sokiem malinowym i tak codziennie przez kilka dni i się nic nie rozwinęło:) tak więc polecam i dużo zdrówka życzę:)

Ojejku 10 stron do nadrobienie a tylko 1 dzien mnie nie bylo :D

Ewa u nas kaka pojawila sie jakies 2tyg temu.. Siedzimy w 3 na sofie i ogladamy bajke a ona kaka kaka kaka... Myslelismy ze chodzi o ciasto... Ale nie. Przyszla pora kapieli... A w brodziku mamy 10gumowych kaczek, jak je zobaczyla to odrazu okrzyk KAKAAAA! I juz wiadomo ze kaka to kaczka :) tylko bez "cz" hehe :D

Dzien dobry!

ja oczywiscie obudzilam sie o 6 i tak sobie leze....gardlo boli, mam tylko tantum verde i musze na wszelki wypadek zaopatrzyc sie w cos jeszcze.
dzisiaj dalszy ciag poszukiwan choinki bo chcialam jakis taki swierk kaukazki czy srebrzysty zeby potem w ogrodzie posadzic ale nic nie bylo i chce jechac dzisiaj do szkolki i tam cos wybrac..
zycze wam milego dnia i nie przemeczajcie sie kobietki :-)

Marcia znowu przede mną hihi:-D

Witam się i ja:tak:

Oczywiście mój syneczek wstał jakby nigdy nic a miał spać..bo w końcu sobota:crazy: ech dzieciaki :-D
Pies też w pełni sił. Ja sączę kawkę, tylko mąż jeszcze śpi...

Dziś mi już lepiej. Mam postanowienie, nie robić za dużo bo potem pół dnia leżę...:dry:
Wiec spokojnie. Mąż mi wczoraj nawet powiedział że on będzie wszystko robił, nawet piekł ciasta jeśli będę go instruować :-D

Oskarek też od rana dał znać o sobie, więc jest ok.
Pewnie jak się wszyscy ogarniemy wybierzemy się na jakieś zakupy. Obiad właściwie mam, tylko ziemniaki obrać trzeba, a mielone już zrobione, buraczki też:tak:

Miłego dnia kobietki i dużo zdrówka:tak:

reklama
czesc

Wyspałam sie a chłopaki śpią w najlepsze razem :-)
a ja mam herbatkę z cytrynka i drozdzowke z budyniem dupa rosnie wiec zjem na razie pol i za godzinke drugie poł :-)

dzisiaj m posyłam na zakupy świąteczne a co nie kupi to jutro i Świeta :-)

musze Was doczytac bo ostatnio codzinnie klade sie do lożka o 20tej a potem mam zaległości!

Jola witaj!!! no dawno Cie nie bylo ........

Jagna
u nas w przedszkolu była lista z tymi dniami między świętami i trzeba było sie zadeklarować czy dziecko bedzie czy nie, bo robia jakies grupy lączone bo ogolnie malo dzieci przychodzi w te dni i jak to Julek mówi, ze on ma urlop :-)

Zdrówka chorowitkom!

Do góry