AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki... Wlasnie zbieram sie do dentysty... Mam na 13. Oby mi pomogl bo juz nie mam sil pol dnia przeplakalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz pamiętać, ja w sumie tak naprawdę nic nie pamiętam. Ale mi nikt nie umarł nikt chory nie był. Prababci też nie musze pamiętać z wczesnego dzieciństwa, bo miałam 17 lat jak zmarła, więc mam wiele wspaniałych wspomnień dzieciństwa. Tylko niech mi ktoś palnie i przypomni wierszyk o gołąbku,bo tylko gonie pamiętam:-zawstydzona/y:.Ewa, ja mam walek po mojej babci, oj stary ale nie chce go wymieniac na innego drewniany, fajny i lekki:-)
Apropo babci... dzieeczyny to jest mozliwe zebym pamietala bardzo wczesny okres dziecinstwa? Bo pamietam najdalej jak mialam dwa latka, pamietam babcie, ktora umarla jak mialam trzy latka. W wieku trzech lat mialam rowerek metalowy, czerwony na trzech kolkach i tez go pamietam. Ale najlepsze wspomnienie to moja babcia.... tesc mi wmawia ze mi sie to przysnilo, ze glupoty gadam,ae naprawde to pamietam! Moge dokladnie powiedziec, jak babcia lezala, w co ubrana byla, ze wlowy miala siwe i lekko rozczochrane i usmiechnela sie do mnie, a ja stalam przed jej lozkiemiz tabletek to sreberko sciagalam, mama zawsze pozniej krzyczala, ze zbuerac to po mnie musi, wiec to niemozliwe zeby mi sie przysnilo, takie szczegoly?
W razie kolki u nas pomoagał Sab simplex dostepny tylko w Niemczech i Czechach.Ewa - na moją córkę też czopki zdecydowanie lepiej działały. A co polecacie w razie kolki???
Moja siostra przy dwójce synów to się zapłakała razem z nimi bo tyle tego stosowała a oni i tak ryczeli wniebogłosy dzień i noc