reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moniqa Jak cos przyjdzie to dam znać, do mojej siostry przysłali z pampersa i z Musteli a na FP czeka...... no zobaczymy co mi przyslą, ja tez wogole nie umiem szukac takich stron gdzie można cos dostac za darmo.....

reklama
No właśnie muszę mieć wanienkę ze stelażem. Dziecko będziemy kąpać w pokoju bo mamy duuzy remont a łazienka będzie robiona dopiero w przyszłym roku a kiedy będzie gotowa też nie wiem. Zwykłe wanienki ze stelażem wychodzą z przesyłką ok 40zł mniej i wyglądają tandetnie, wolę żeby podczas kąpieli coś się nie rozpadło :-p
Gdyby nie ta łazienka to zakup byłby łatwy, zwykła wanienka do wanny ;-)

kurcze,naczytałam się o tych Waszych smakołykach i w brzuchu zaczęło mi burczeć :rofl2: zwłaszcza,że szpitalne żarcie is ryli deliszys...:dry: Z zakupami narazie się nie spieszę-postanowiłam dać szansę znajomym i rodzinie na przekazanie nam zbędnych im gadżetów po swoich dzieciach, zobaczę co i ile tego będzie, potem będę dokupywać to czego będzie brakowało ;-)

Widzę, że większość z Was ma już jakies rzeczy do wyprawki kupione a ja na razie nic...żyję w stresie bo jutro wizyta i połówkowe, a do tego zostałam sama z psiną bo mąż na szkolenie wybył.jak jutro okaże sie że mój Leon to rzeczywiście Leon a nie Leosia to też zacznę zakupy:-p leżę dziś i nie robię nic ;-)któraś z was pisala o rwie kulszowej- mnie tez boli jak wstaję i musze się nieźle namęczyć zanim rozchodzę tą lewą nogę ale widze ze nie jestem sama z tym problemem.

ja pokochałam lumpeksy i na prawdę dla dzieci można znaleźć super ubranka :)

Ja nie liczę na nikogo więc sama muszę kompletować wszystko.. moje kuzynki miały dzieci ale się nie odzywają więc ja ich prosić też nie będę.

A jak już jesteśmy dzisiaj w takim "zakupoholicznym" stanie to pokarze wam meble jakie wybraliśmy do pokoju "misiowego" Zestaw mebli sosnowych - Marsylia marki PINIO - BabyBest

Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja przyjaciolka tez w ciazy jest i ma termin na dzien matki:-D

Ej mam pytanie, w czasie ciazy mozna lekko sie odchudzac? Najlepiej jakas dieta czy cos, bo boje sie ze moja waga bedzie w masakrycznym stanie.... i nie wiem co o tym myslec tak w ogole. Sprawdze jak bede sie czula po marszu w jedna strone 3 km.

Koreczek Raczej tak typowo odchudzać to nie bardzo.. Ale można zdrowo i lekko jeść postawić bardziej na gotowane mięsko, dużo warzyw... czasami wystarczy odstawienie słodyczy i tłustych smażonych rzeczy..
Ja bym nie żyła gdybym raz dziennie nie zjadła czegoś bardzo słodkiego i nie wypiła gorącej czekolady
Mi bardzo poszło w nogi i tyłek ;/ale uda mam naprawdę duże;/
aa i też nie radziłabym ci się forsować, jeśli przed ciążą nie byłaś bardzo aktywna fizycznie to teraz nie radziłabym przesadzać

ps. pisałam ci już że mój mąż ma rodzinę bardzo bliską w Lubaczowie?

Ostatnia edycja:
dziewczyny zrobiłam te łazanki, sa pycha!!!!!!!!!!!!! troche je zmodyfikowałam bo nie chcialo mi sie tej kapuchy siekac więc ja potraktowałam z grubsza blenderem :-)

Koreczek chyba odchudzac nie wolno za to wolno sie oszczedzac z jedzeniem, zamiast slodyczy marchewka, jablko itp :-)

reklama
Co do lumpeksów to ostatnio dopadłam coś takiego licząc że będzie dziewczynka, no ale Tymka w to nie będę przebierała :p
Może któraś chce? Ubranko jest jak nowe! :-)
IMAG1295.jpgIMAG1296.jpgIMAG1297.jpgIMAG1298.jpg

Ewentualnie butki next rozmiar 5, wiem że duże ale są śliczne! :-)
IMAG1299.jpgIMAG1300.jpgIMAG1301.jpgIMAG1302.jpg

Załączniki

• IMAG1295.jpg
    IMAG1295.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMAG1296.jpg
    IMAG1296.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 56
  • IMAG1297.jpg
    IMAG1297.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 59
  • IMAG1298.jpg