reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

nikusia, ja rogale kupiłam w Piotrze i Pawle w blue city. Pani mówiła że od 4 listopada będą codzień, a na razie tylko w weekendy więc może jakoś ci się uda.

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Już czuję się lepiej, antybiotyk zakończyłam w czwartek, ale miałam bardzo intensywny weekend i zaglądam tutaj dopiero dzisiaj! Jutro połówka ciąży zaczyna to śmigać..
Carri ja też planuję poród w Żorach, chyba że będę musiała mieć cesarkę to wolałabym u mojego lekarza w Bytomiu niestety dużo dalej ale czułabym się pewniej.
Mrówkaa minie Ci ten pobyt tam szybciutko! Tylko wypoczywaj nabieraj sił na kolejne tygodnie! Jak to w szpitalu przykre wiadomości są tam codziennością niestety. A może już takich nie będzie! Oby!
nieznajoma1991 ja też podobno mam nisko łożysko nie zgłębiałam się w dyskusje z moim ginekologiem co to może powodować ale nic straconego na razie, bliżej porodu będziemy się martwic jak się nie poprawi. Nie jest to dobrze ale co zrobimy z taka przypadłością..? tylko czekać. Na szczęście na infekcje nie narzekam! Najważniejsze być dobrej myśli mimo wszystko!
Tak po za tym jesteś z mojego rocznika, a w Rybniku studiowałam ;)

Zaczynam czuć mojego bąbelka! przeważnie nad ranem i pod wieczór jak leżę :)

Nie dawajcie się choróbskom i depresjom! Cieszcie się z ciąż i naszych małych Cudów!!!

Pozdrawiam :)

no zobaczymy zobaczymy co będzie dalej :)) mam nadzieje,ze sie podniesie.
a ta infekcja miejmy nadzieje,ze tak jak przyszla to szybko sobie pojdzie:p

a tak dokladnie skad jestes? i jak podoba się Rybnik?:-)

ja tez czuje mojego maluszka rano i wieczorem:)) i czasem w ciagu dnia jak zjem coś slodkiego:-D

Mrówka myślę, że u Ciebie już spokojnie, tylko jeszcze musisz trochę odleżeć. Współczuję Twojej szpitalnej sąsiadce- wiem co to znaczy też 4x poroniłam w pierwszym trymestrze. A teraz.... proszę 21 tydzień- więc; da się! (oczywiście z odpowiednimi lekami).
Pedicure itp. to chyba zaliczę u kosmetyczki bo ostatnio malowałam paznokcie u stóp na bezdechu- jeszcze dziecko się niedotleni:eek:.

do Rybnika mam około 30 km mieszkam między Pszczyną a Żorami. Jasne, że będzie dobrze z wszystkim sobie damy rade i z łożyskiem nie takim i infekcjami ;) A dzidziuśki jak się pojawią na świecie to dopiero będzie poprawa wszystkiego :)

Pozdrawiam mykam do mamci na trochę a potem farbować włoski, miłego dnia!

Mrowka jestem pewna że kiedy wrócisz wszystko będzie już ok
Tylko szkoda że musisz patrzeć na takie straszne sytuacje, po tym co ostatnio widziałam w szpitalu to dalej mi sie na płacz zbiera kiedy o tym pomyślę a będąc z taką kobietą na sali to nie wiem jakbym to przeżyła. <przytul> Musicie być silni! :tak:

Co do obiadu to wyczytałam tu łazanki i mmmm poproszę troszeczkę!;-)

A może tak spotkanie w Rybniku któregoś dnia? Bo chyba jest kilka dziewczyn z okolic
:tak:
Ależ dziś mam lenia:baffled:

Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu!

ALESIA - COŚ TY :szok::happy::happy: no suuuuper...Toż mam badania 7 listopada i pomiędzy jednym pobraniem a drugim wskoczę i kupię bo akurat do Blue City mam najbliżej :-) a POWIEDZ w jakiej dokłądnie cukierni???? Żebym nie łaziła i się nie plątała :baffled:

reklama
Do góry