reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej dziewczyny,ja leze chora, katar,gardlo i teraz lekka goraczka,niekiedy Was podczytam ale nie mam za bardzo sily pisac,mam nadzieje ze jak poleze z 2-3 dni to przejdzie:(
tez ogladam na allegro,zaczelabym zakupy ale moj m musi najpierw pomalowac pokoj i chyba wstawimy juz mebelki,wtedy zaczne kupowac i ukladac:-)

reklama
Ja wczoraj do was nie zaglądałam bo mój mężulek miał wolne i polataliśmy trochę po urzędach, zakupy zrobiliśmy, a potem do parku fotki porobić, bo tak pięknie było....
Dzisiaj od rana sprzątanko całego mieszkania, jeszcze jakąś tartę na jutro zrobię i finito:tak:

Juszka zdrówka dla maluszka, na pewno się wszystko unormuje.
ada supcio, trzymamy kciuki!!!!
nieznajoma witaj
mouse zdrówka!

Co do pasów to też miałam was zapytać o to, bo ja zapinam ponieważ boję się bez mimo że uciska już trochę. Z racji poprzedniej pracy widzialnym kilka wypadków z udziałem kobiet w ciąży (z powodu niezapiętych pasów) i mam teraz je przed oczami, szczególnie jeden, więc ja się boję. Z resztą widziałam masę wypadków przeróżnych. Juz wolę aby mnie gniotło.

Gaga i aneta nie wiem czy wiecie ze jest taki portal Snajper Allegro, eBay - Snajper.net ktory licytuje za nas wystarczy sie zarejestrowac ( ja mam nazwe uzytkownika i haslo jak na allegro) i potem wklejacie nr aukcji logujecie sie i ustawiacie max cene jaka jestescie w stanie zaplacic i czas na ile przed koncem aukcji snajper ma strzelic (najlepeiej to 3 sekundy , sprawdzilam) i snajper zalicytuje minimalnie wiecej niz jest ostatnia cena a jednoczesnie jezeli licytacja osiagnie wieksza sume niz wy mozecie zapacic to wtedy nie licytuje , super sprawa

Aneta czasami trafiaja sie takie okazje ze warto poczekac udawalo mi sie kupic na prawde super rzezczy za smieszne pieniadze bo nikt nie jest w stanie zdazyc cie przelicytowac kiedy snajper strzela 3 s przed koncem ( no chyba ze ktos tez ma ustawionego snajpera i ma ustawiona wieksza cene max) :-)

Czesc
Jakoś spać nie mogę:-( tęsknię za małą i chlopem tez i jeszcze ta zmiana czasu..,
a że snajpera też czasem korzystam
Mąż mówili że kupę ciuszkow przywiezie dla Janka to będę mieć cosB-)

Miłego dnia

Aneta, jak dla mnie golf v ktory ma 170 KM wazy poltora tony, obroty sillnika mozna trzymac do 6 tys, to szybki samochod. Nieraz autobus wyprzedzalam na 3 biegu majac 90 km na h, szybko mu sie zbiera bo ma duzo koni, mocny silnik i jest lekki, niepozorny ale wariat. Jezdzilam roznymi samochodami, np jeszcze bmw jedynka, samochod 200 KM ale w porownaniu do golfa v, dluzej sie zbiera, sciglalam sie z brstem, najpierw bmw zostalo z tylu, ale pozniej nie mialam szans, chociaz bmw jest na dieslu i jest ciezsze:D mam marzenie przejechac sie nowym shelby ss, ale to bedzis juzs sfera fantazji:D haha
Maluchem sie fajnie jezdzi albo busem:D

No tak nasze forum jest okej, bo mamy jakies doswiadczenia, przeszlysmy juz troche i doradzamy sobie, ale mialam na mysli takich szarlatanow, amerykanskich naukowcow ktorzyp pisza i chorobach plodu itp itd zeby to przynajmniej jakos ginekolog pisal... phi. Tak samo diety cud i tabletki po ktorych sis chudnie.

reklama
Do góry