reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej dziewczyny,ja leze chora, katar,gardlo i teraz lekka goraczka,niekiedy Was podczytam ale nie mam za bardzo sily pisac,mam nadzieje ze jak poleze z 2-3 dni to przejdzie:(
tez ogladam na allegro,zaczelabym zakupy ale moj m musi najpierw pomalowac pokoj i chyba wstawimy juz mebelki,wtedy zaczne kupowac i ukladac:-)

reklama
Ja wczoraj do was nie zaglądałam bo mój mężulek miał wolne i polataliśmy trochę po urzędach, zakupy zrobiliśmy, a potem do parku fotki porobić, bo tak pięknie było....
Dzisiaj od rana sprzątanko całego mieszkania, jeszcze jakąś tartę na jutro zrobię i finito:tak:

Juszka zdrówka dla maluszka, na pewno się wszystko unormuje.
ada supcio, trzymamy kciuki!!!!
nieznajoma witaj
mouse zdrówka!

Co do pasów to też miałam was zapytać o to, bo ja zapinam ponieważ boję się bez mimo że uciska już trochę. Z racji poprzedniej pracy widzialnym kilka wypadków z udziałem kobiet w ciąży (z powodu niezapiętych pasów) i mam teraz je przed oczami, szczególnie jeden, więc ja się boję. Z resztą widziałam masę wypadków przeróżnych. Juz wolę aby mnie gniotło.

Gaga i aneta nie wiem czy wiecie ze jest taki portal Snajper Allegro, eBay - Snajper.net ktory licytuje za nas wystarczy sie zarejestrowac ( ja mam nazwe uzytkownika i haslo jak na allegro) i potem wklejacie nr aukcji logujecie sie i ustawiacie max cene jaka jestescie w stanie zaplacic i czas na ile przed koncem aukcji snajper ma strzelic (najlepeiej to 3 sekundy , sprawdzilam) i snajper zalicytuje minimalnie wiecej niz jest ostatnia cena a jednoczesnie jezeli licytacja osiagnie wieksza sume niz wy mozecie zapacic to wtedy nie licytuje , super sprawa

Aneta czasami trafiaja sie takie okazje ze warto poczekac udawalo mi sie kupic na prawde super rzezczy za smieszne pieniadze bo nikt nie jest w stanie zdazyc cie przelicytowac kiedy snajper strzela 3 s przed koncem ( no chyba ze ktos tez ma ustawionego snajpera i ma ustawiona wieksza cene max) :-)

Czesc
Jakoś spać nie mogę:-( tęsknię za małą i chlopem tez i jeszcze ta zmiana czasu..,
a że snajpera też czasem korzystam
Mąż mówili że kupę ciuszkow przywiezie dla Janka to będę mieć cosB-)

Miłego dnia

Aneta, jak dla mnie golf v ktory ma 170 KM wazy poltora tony, obroty sillnika mozna trzymac do 6 tys, to szybki samochod. Nieraz autobus wyprzedzalam na 3 biegu majac 90 km na h, szybko mu sie zbiera bo ma duzo koni, mocny silnik i jest lekki, niepozorny ale wariat. Jezdzilam roznymi samochodami, np jeszcze bmw jedynka, samochod 200 KM ale w porownaniu do golfa v, dluzej sie zbiera, sciglalam sie z brstem, najpierw bmw zostalo z tylu, ale pozniej nie mialam szans, chociaz bmw jest na dieslu i jest ciezsze:D mam marzenie przejechac sie nowym shelby ss, ale to bedzis juzs sfera fantazji:D haha
Maluchem sie fajnie jezdzi albo busem:D

No tak nasze forum jest okej, bo mamy jakies doswiadczenia, przeszlysmy juz troche i doradzamy sobie, ale mialam na mysli takich szarlatanow, amerykanskich naukowcow ktorzyp pisza i chorobach plodu itp itd zeby to przynajmniej jakos ginekolog pisal... phi. Tak samo diety cud i tabletki po ktorych sis chudnie.

reklama
Do góry