reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kasiulek wczesniej dziewczyny pisaly ze sa do kupienia takie papierki lakmusowe ktore okreslaja czy to wody czy nie takze mozesz zapytac w aptece.

ja mam taki katar ze normalnie na oczy nie widze, wieczorem siekne sobie ten sok z pomaranczy z imbirem i czosnek i wyrko...

reklama
hej

cały dzien u siostry przesiedziałam potem pojechałam po przedszkolaka i do sklepu gdzie gad naciagnał mnie na radiowóz za 35 zł, ale ten jego głosik: mamusiu błagam, wie jak mnie podejsc hihihih a potem jeszcze auto byliśmy zatankowac i dopiero do domu przyjechałam a wyjechałam o 8 rano :)

Kasia ja ma upławy, mokre majty cały czas.......

ewa dobrze Anielce poszlo z tym smokiem ale faktycznie Julo odsmoczkowane tez lepiej spał, nie przebudzał sie i nie szukał dydka przez sen......

młodamama21 to jak będziesz kiedyś odwiedzać znajomych to zapraszam do siebie koniecznie!

Jej dziewczyny a mnie tak bardzo boli kręgosłup, że nie idzie wytrzymać :-( wczoraj miałam dużo papierkologii z pracy i w domu ze 4 godziny siedziałam i dziś kolejne w pracy. Wczoraj aż usnąć nie mogłam, a dziś mnie znowu ból męczy. Brzuszek jeszcze raczej mały a już tak działa na plecy... Dziś już się nie podnoszę z wyrka!

Byłam w odwiedzinach u mamci a ta mi całą siatę ubranek z ciuchlandu wygrzebała! :szok: dwie maniaczki to już zdecydowanie za dużo- gdzie ja te ciuszki pomieszczę!! Ale są piękne to fakt :-)

młodamama21 to jak będziesz kiedyś odwiedzać znajomych to zapraszam do siebie koniecznie!

Jej dziewczyny a mnie tak bardzo boli kręgosłup, że nie idzie wytrzymać :-( wczoraj miałam dużo papierkologii z pracy i w domu ze 4 godziny siedziałam i dziś kolejne w pracy. Wczoraj aż usnąć nie mogłam, a dziś mnie znowu ból męczy. Brzuszek jeszcze raczej mały a już tak działa na plecy... Dziś już się nie podnoszę z wyrka!

Byłam w odwiedzinach u mamci a ta mi całą siatę ubranek z ciuchlandu wygrzebała! :szok: dwie maniaczki to już zdecydowanie za dużo- gdzie ja te ciuszki pomieszczę!! Ale są piękne to fakt :-)

Spoko ale aż tak się nie kumplujemy już by się odwiedzać:D mój były plus jego dziewczyna i ja z mężem w jednym pokoju to by było zbyt "tłoczno":-D fakt utrzymuje z nimi kontakt ale raczej sporadyczny..

Czesc dziewczyny nareszcie mam chwilke by w spokoju z Wami popisac, od wypadku męża jestem ciagle na obrotach a jak już mam chwilke czasu to klade się i zasypiam
Postaram się chociaż poczytać zaleglosci ale nie obiecuje ze poodpisuje na wszystko
Pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Katerine na bóle pleców super sprawdzają się takie taśmy-plastry jak mają sportowcy, ale musi je nakleić specjalista. Kumpela testowała, miała koszmarne bóle. Po tym było lepiej....

ponadrabiam Was za chwilkę

Melduje się po wizycie... wszystko ok, Dzidzia nie poważona i niepomierzona bo była skulona i jakoś tak się nie dało... no i z wiadomości będzie SYNEK.

reklama
młodamama dziękuję za zaproszenie- jak będę kiedyś w okolicy to na pewno skorzystam :-)

Karolinusia gratuluję udanej wizyty i synusia! A te taśmy to jak- tak na dłużej się przykleja czy jednorazowo pomagają? Skoro piszesz, że nakleja specjalista to zastanawiam się jak to dokładnie wygląda.

Do góry