reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jaspis mi dentystka powiedziała ze wyrwać można. nie wiem jak to jest z 8 bo to już jest zabieg chirugiczny ,rozcinanie dziąsła,zależy to pewnie od rozwinięcia zęba.
ja źle wspominam wyrwanie 8,leżalam 2 tyg w szpitalu...rozwinelo sie zakażenie.

co do wózkow i kolorków to ja marze o czarnym,niestety mojemu nie podoba sie ,stanie pewnie na bezowym,szarym.nie podobają mi się kolorowe wózki

reklama
ja już po wizycie...ale mnie teraz boli:no: jeśli chodzi o plamienia to w środku wszystko ok ale duphaston dostałam 2x1...
Poprosiłam mojego gin, że ja do 18-20 tyg nie wytrzymam w niewiedzy czy wszystko jest ok.. więc z racji, że się dobrze znamy zrobił szybkie genetyczne bez płacenia:cool2: miałam nic w rejestracji nie mówić bo bym zabuliła 250...kość nosowa jest, serduszko ok..przepływy super, przezierność nie mam pojęcia.. zapomniałam się dopytać na koniec...mąż pod drzwiami blady bo myślał, ze jest coś nie tak..(20min ponad się mi wizyta przedłużyła) w każdym razie nie widział żadnych nieprawidłowości... płeć nieznana...dzidziuś się tak wiercił, że lekarz ledwo doszedł do ładu z badaniem:)

Mlodamama to gratulacje z dobrych wieści jakie przynosisz, teraz to chyba jak na razie możesz już być spokojniejsza:-)

Farfalla dobrze ze u Was wszystko ok, teraz najważniejsze jest bys wypoczywala i dbala o siebie i dzidzie

Ewa86 u nas dziś co chwilke przemykaly deszczowe burze, ale nie padala caly dzień az do teraz,uwazajcie na siebie bo jak przenokliscie to przeziębienie może was nie ominać

Jeśli chodzi o wozek to ja mam po swojej córeczce wozek z Tako 3 w 1 , nic nie zniszczony - wiec mogę smialo powiedzieć ze Tako to dobra firma pod względem wytrzymalosci, kolor jaki kupiłam niebiesko czarny, wiec nie musze się martwic tym ze jak okaze się ze mam w brzuszku synusia to ze będzie w rozowym wózeczku jezdzil :) Fotelik w zestawie tez się dobrze sprawil latwo go wyczyscic , koszyk pod wozkiem zmiescil zawsze moje podstawowe zakupy a i jest zleksza zabudowany wiec ludzie nie mieli po co gapic się co mam w wozku :-) Za cene jaka kupiłam wozek , bardzo polecam te firme, choć dla niektórych w zimie może wydawac się ciut cięższy a lozeczko jakie mam to Stylowe łóżeczko dziecięce KLUPŚ SAFARI z szufladą (3551699786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. szuflada się przydala

Młodamamo - gratuluję pozytywnych wieści z wizyty! Teraz się relaksuj :-)
Farfalla - odpoczywasz? Mam nadzieję, że tak :tak:I że szefową chociaż trochę gryzą wyrzuty sumienia:-p

Pół dnia oglądałam te wózki nieszczęsne i wiem, że nic nie wiem. W ogóle wprowadziłam was w błąd, bo ten drugi wózek Baby Design Lupo Comfort kosztuje już od 1400 zł, więc cenowo podobnie jak ten pierwszy Bebetto Luca. No ale opinie różne, a najgorsze, że o każdym wózku takie różne opinie można przeczytać:crazy: Nic, będę musiała pojechać do sklepu i obejrzeć dokładnie różne modele i wybrać najlepszy.

Ostatnia edycja:
carri, my też mieliśmy kiedyś łóżeczko z szufladą, właśnie taką przykrywaną i też się sprawdziło, chociaż teraz już się zdecydowaliśmy na turystyczne. Coś w tym guście Baby Design Dream kolor 02 łóżeczko turystyczne - kojec - Łóżeczka turystyczne i kojce - Baby Design tylko dokupimy sobie porządny materacyk
malpawzoo, no właśnie najlepiej iść do dużego sklepu żeby doradzili, a kupić zawsze można przez internet, bo często taniej

idę na kanapę, bo robimy sobie seans filmowy :)

reklama
alesia, mamy takie łóżeczko turystyczne na wyjazdy do teściów i wg mnie jest całkiem spoko, choć nie mam porównania ;) Wiadomo troszkę się kolebie, ale chyba wszystkie turystyczne tak mają. No i poszukaj na allegro - prawie o 100 zł taniej kupowałam. Co do materaca o i tak trzeba kupić, bo nie ma w zestawie.

ja mam czerwony wózek, specjalnie kupowany w kolorze neutralnym - na dwoje dzieci, zeby do każdej płci pasował. Spisuje się świetnie, a kupiliśmy używkę. Z resztą ja go nadal intensywnie eksploatuje i codziennie jedno piętro wciągam po schodach i zjeżdżam nim poschodach. Jedynie przednie łożyska będą niedługo do wymiany - tak twierdzi mój mąż. Cała reszta bez zarzutu :) Aha moze podam jaki to wózek ;-) - Teutonia Cosmo. Na dzień dobry drogi, ale myśmy dali za niego 1000 zł.

Do góry