Dzien dobry wszystkim:-)
gratuluje udanych wizyt;-) i
Witam nowe marcoweczki;-)
No ja troche przejsc mialam wczoraj, no chyba wiekszej panikary nie ma,no ale ja po poronieniach dwoch, to chyba normalne.... wczoraj rano w toalecie znowu zobaczylam, ze plamie,pare brazowych kropeczek i zadzwonilam do pracy, ze nie przychodze( szefowa wk... Z lekka byla)umowili mnie dzisiaj przed 8 do kliniki wczesnej ciazy w szpitalu , a jakbym zaczela ostro krwawic to na emergency-no i dzisiaj i tak polecialam do szpitala, chociaz rano przestalam plamic. Zazdroszcze Wam tych L4, tutaj nawet w szpitalu mi nie dali za wczoraj, tylko musialam dzwonic do swojego GP lekarza i odebrac....
ale sie oplacalo , dzidziulka ma sie ok tetno teraz 155 , sprawdzil mi szyjke i mowi dluga jak u zyrafy i zamknieta i kazal sie juz wyluzowac, ze juz nic sie nie moze stac ( hehe, no moze sobie mowic...bo ja za duzo chyba sie naczytalam) mowil, ze to jest stara krew i zwlasza po poronieniu wczesniej mogla jeszcze zalegac-no ale obiecalam sie uspokoic i juz sie nie bede jakby co plamkami przejmowac juz chyba wszyscy beda przede mna uciekac nastepnym razem hihi, bo mecze pytaniami hihi i najchetniej bym w pokoju z usg zamieszkala
Najwazniejsze, ze z dzidzia ok , jeszcze genetyczne mam we wtorek;-)
Ale Ciekawa jestem, kto tam u mnie mieszka
teraz mowil, ze nie za dobre usg ma i nic nie da sie zobaczyc, bo to jest tylko sprawdzajace ...
pisalyscie cos o wieku wczesniej , ze niektore starsze no hmmm ja mam az 38wiec chyba najstarsza tutaj jestem
a i rozrzut pomiedzy ciaza mam niezly , bo syna mialam jako mloda 20 latka
co do jedzenia to mam odrzut generalnie od miesa straszliwy ale mdlosci jakby ciut mniejsze, ale jeszcze przychodza, glowe tez pobolewa od paru dni, wiec jak czytam to duzo z Nas ma pdobnie:-)
co do brzuszka, to chyba tak jak go "wypielo" na poczatku tak dalej sie trzyma, wieczorem tez wiekszy:-)
milego dnia Wam zycze!