JOANNA to ty drobniutka babeczka jesteś, oj chciałabym tyle ważyć ale cieżko bedzie ;-) u nas wszystko w porzadku Kacper już powoli ustawia sobie dzień drzemie o określonych porach z jedzeniem też tak co 3 godzinki je, czasami zdarzy się ze 4 jest spokój co do kataru to u mojego też słychać jak coś tam w środku świszczy ale nie wychodzi nic, a probowałam wszystkim nawet katarkiem do odkurzacza...
KORECZEK- Kacper też (odpukać)jak nie śpi to w miare grzecznie leży we wózku, nie chce go przyzwyczajać do noszenia na rekach bo z dwójka dzieci to tak cieżko by było,a Fifi też potrzebuje uwagi zwłaszcza że nie chodzi teraz do przedszkola to mu się nudzi. ale wiem że im starszy bedzie Kacper tym bardziej bedzie chciał się bawić
KORECZEK- Kacper też (odpukać)jak nie śpi to w miare grzecznie leży we wózku, nie chce go przyzwyczajać do noszenia na rekach bo z dwójka dzieci to tak cieżko by było,a Fifi też potrzebuje uwagi zwłaszcza że nie chodzi teraz do przedszkola to mu się nudzi. ale wiem że im starszy bedzie Kacper tym bardziej bedzie chciał się bawić