reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia Agnis wy mnie chyba źle zrozumiałyście ja właśnie miałam cc i teraz też mam mieć ale musiałam to załatwiać bo wskanie było od -10 moja gin zdania też że przy takiej wadzie jak ja mam to ryzyko pogorszenia duże i szkoda pogłębiać i sama mi podpowiadała żebym przy Miłku załatwiła sobie zaświadczenie od okulisty.

Mamusia masz racje nic nie doradzaj najwyżej kontakt z położną lub lekarzem bo potem będzie na ciebie.

Ewa wyniki nie takie złe trzymam &&&&&& za wizytę.

Agnis no to teraz będziesz miął gdzie maleństwa rzeczy rozkładać.

Kimkim gratuluję udanej wizyty.

Dziewczyny co myślic o takim staniku do karmienia znajoma mi go doradziła i chyba się zdecyduję ponoć powiększa się jak coś nawet o 2 rozmiary a ja na poczatek żadnych stalek nie mogę mieć bo mi się szybko zatoje robią jak mnie coś ugniata
Biustonosz ALLES MAMA II biały,czarny B,C,D,E (3857268765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Alesia licytuję taką chystę chyba będzie ok co myślisz Chusta Natibaby (3896141975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
ah.. musze sie poradzic..
Mam silny bol pleców, co jakis czas skurcze jak na miesiaczke..
zwiekszone upławy- raz jest wodnista raz taka innego koloru i wczoraj byla mała domieszka krwi.
a do tego wszystkiego mam biegunke..
Czy jest sie czym martwic ? czy to normalne?

Mamusia ja pamietam ze jak Celinka tak miala to pediatra kazala mi podac 1/3 czopka glicerynowego. Ponoglo praktycznie matychmiast, jeszcze moja mama w q... wlozyla cala reke,bo zamiast delikatnie pampka odciagnac i zajrzec to ta paluchy wlozyla ;)

mamusia wiem że można przez neta ale jakoś się do tego przekonać nie potrafię :no: sama nie wiem dlaczego :confused:
a jak rozliczacie przez neta to nie musieliście potem mimo wszystko do skarbówki lecieć się podpisać ??

moja też miała problemy tak samo lekarz zalecił czopki i jeszcze dodał że to nic złego dziecku w ten sposób pomagać bo ja się zaś bałam że się młoda przyzwyczai i bez czopka nic nie zrobi

nika nie trzeba isc do skarbówki :-) wsio przez neta i zwrot nadpłaconego podatku za 4 dni na konto :-) gorzej jak trzeba zaplacic to wtedy trzeba isc osobiscie.....

Wczoraj się położyłam i zasnąć nie mogłam i tak do 2 ale później padłam. Noc spokojna bez wstawania do wc ! Dzisiaj mam plan wyjść z córką do miasta , połazić po sklepach , zajść na super koktajl i ciacho a co należy nam się nie?! Wczoraj mąż mojej koleżanki przyniósł mi suszarkę (pisałam ,że od niej odkupuję) i zaczynam akcję pranie dzisiaj .
Mrowkaa – trzymam kciuki za statystykę, ja miałam w szkole średniej więc na studiach nie miałam problemu ale temat ciężki do zdania (lubiłam statystykę bardzo)
Marcia - && za wizytę
Flower – trzymaj się i && za dobre wyniki
Mamatek – jeśli nie dają gwarancji, że nic z okiem się nie stanie to czemu nikt nie podejmie decyzji, żeby nie ryzykować Twojego zdrowia no kurczę mało to poważne. Mój mi powiedział , że nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego. Całe szczęście , że gin w miarę logicznie myśli.
Jagna – takie też gdzieś mam zapisane zdjęcie z buzią w czekoladzie. Fajne takie niespodziewane pieniądze.
Mamusia – fajne już wiosenne kolory się zaczynają w Lidlu
Nikusia – pisałam już – pochodzę z Mazur Zachodnich - z Ostródy. A Ty gdzie jeździsz na wakacje??
Agnis – no i m miał rację , mój też w weekend na mnie krzyknął jak ręce do szafki wyżej już podnosiłam ! No i szafa super a 300zł w kieszeni
Nifla – co z Tobą ?? wczoraj miałaś wizytę i się martwiłaś mam nadzieję, ze u Ciebie ok.??
Ewa – no widzisz sama, że jesteś na bieżąco a co dalej ?? Będziesz cały czas na bieżąco bo masz dzieci w małym odstępie czasowym i nie zapomnisz niczego z czym ja i jak Nikusia pisała będziemy miały „problem”. Kolęda tak z rana??

reklama
Do góry