Nikusia Agnis wy mnie chyba źle zrozumiałyście ja właśnie miałam cc i teraz też mam mieć ale musiałam to załatwiać bo wskanie było od -10 moja gin zdania też że przy takiej wadzie jak ja mam to ryzyko pogorszenia duże i szkoda pogłębiać i sama mi podpowiadała żebym przy Miłku załatwiła sobie zaświadczenie od okulisty.
Mamusia masz racje nic nie doradzaj najwyżej kontakt z położną lub lekarzem bo potem będzie na ciebie.
Ewa wyniki nie takie złe trzymam &&&&&& za wizytę.
Agnis no to teraz będziesz miął gdzie maleństwa rzeczy rozkładać.
Kimkim gratuluję udanej wizyty.
Dziewczyny co myślic o takim staniku do karmienia znajoma mi go doradziła i chyba się zdecyduję ponoć powiększa się jak coś nawet o 2 rozmiary a ja na poczatek żadnych stalek nie mogę mieć bo mi się szybko zatoje robią jak mnie coś ugniata
Biustonosz ALLES MAMA II biały,czarny B,C,D,E (3857268765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alesia licytuję taką chystę chyba będzie ok co myślisz Chusta Natibaby (3896141975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mamusia masz racje nic nie doradzaj najwyżej kontakt z położną lub lekarzem bo potem będzie na ciebie.
Ewa wyniki nie takie złe trzymam &&&&&& za wizytę.
Agnis no to teraz będziesz miął gdzie maleństwa rzeczy rozkładać.
Kimkim gratuluję udanej wizyty.
Dziewczyny co myślic o takim staniku do karmienia znajoma mi go doradziła i chyba się zdecyduję ponoć powiększa się jak coś nawet o 2 rozmiary a ja na poczatek żadnych stalek nie mogę mieć bo mi się szybko zatoje robią jak mnie coś ugniata
Biustonosz ALLES MAMA II biały,czarny B,C,D,E (3857268765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alesia licytuję taką chystę chyba będzie ok co myślisz Chusta Natibaby (3896141975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.