reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu to na pare dni tylko ale fakt musze go przesunąć. A szafa może do cudów nie należy bo jest taka zwykła ale kolorystycznie pasuje nam do szafy w sypialni no i mam miejsce na ciuszki i kosmetyki małego,a wlasnie tyle mniej więcej potrzebowałam przestrzeni :tak:

reklama
Ewa bo moja sasiadka ogarnieta mi tu mamrocze ze mala od 3 dni qpy nie zrobiła a ja nie wiem co jej radzic bo juz nie pamietam.......a nie chce jakiegos babola walnac, poradzilam jej zeby zadzwoniła do poloznej.......

Po wizycie,
dziś szybko bez specjalnych szczegółów, tylko wyniki badań - ok, nawet hemoglobina w normie już
tętno ok no i przedłużenie zwolnienia
Kolejna wizyta za 2 tyg - kolejne USG mi obiecała to może sie dowiem co z tą moją córcią, czy nadal taka malutka czy podrosła :), lekarz mówi że mała jest to fakt ale że wszystko jest ok, no i jakiś posiew mi zapowiedziała. No zobaczymy za 2 tyg.

mamusia, dzięki, wypatrzyłąm koszulę
agnis, kurcze, ja też wygospodarowałam jedną taką szafkę u Ignaca w pokoju (dokładnie tyle samo półek i taki sam albo bardzo podobny rozmiar) i niestety widzę, że się tam nie mieszczę. Chyba wszystkie kosmetyki eksmituję, bo zabierają jedną półkę i na tetry nie mam miejsca.

Mamusia, jak małej brzuch nie boli i nie wydaje się, żeby coś było nie tak, to może jeszcze poczekać. Z tego, co wiem, to na naturalnym mleku dzieci i tydzień mogą kupy nie robić. Chociaż u nas to się nigdy nie zdarzyło.

No to trzeba by zadziałać. Może na początku jakoś delikatnie - espumisan/esputikon, może niech sąsiadka jabłko zje. A może jej mm nie służy i trzeba inne wypróbować? A musi dokarmiać? Bo pamiętam, że Aniela to mieszane jedzenie ciężko znosiła... To się chyba jakoś inaczej trawi. Na samym mm albo samej piersi było lepiej.

Nie ma to jak dobra motywacja ;)

Mąż mi wyniki odebrał. Hemoglobina i hematokryt poniżej normy, ale jeszcze ujdzie.
Płytki dalej 130, ale nie spadły od 3 tygodni, więc chyba przeżyję :) Dziś mi gin. powie co i jak :)

reklama
Do góry