reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Alesia – pokaż swoje dzieło jak skończysz, a Janka…dziwne, może w przedszkolu jakaś fajna koleżanka ma na imię Janka? :-D:-D:-D

Kainkas – ja też się boję, że nie zauważę i albo urodzę w aucie po drodze do szpitala albo w domu, szczególnie gdy to drugi raz, a z reguły mówią, że szybciutko wyskakuje :szok:
U mnie w rodzinie królował Alzheimer, więc to samo pomyślałam jak przeczytałam post Koreczka, ale ja to jestem przewrażliwiona w tym temacie, za dużo osób to dotknęło bardzo mi bliskich :-(

Mamusia – nie wiem jak mój Zbyszek to robi, ale właśnie skrobie kawałeczek i reszta dzieje się sama, hahaha :-D:-D:-D
Ewa - to Mat jak miał tyle co Aniela miał tylko jedną drzemkę dziennie - pozazdrościć :tak:

reklama
Ewa- ale to fajnie ze tak Ci śpia, to chociaż możesz coś zrobić, tym bardziej ze pracujesz w domu.
alzheimera nie tak latwo zdiagnozować- mój tat miał rezonans robiony, tomograf różne badania a i tak na 100% nie jestsesmy pewni czy to ta choroba czy inna o podobnych objawach- bo jest tego bardzo dużo i mają podobne objawy.

jeju, na nogach mam założone ocieplacze (takie na łydki), mam je już 6 lat, a przed chwilą zauważyłam, a w zasadzie wyczułam w nich taki plastik, którym łączy się np skarpetki :szok:

Kainkas dokładnie tak, masz rację, u mojego wujka i pradziadka też nie tak od razu zdiagnozowali, a objawy podobne co do mamy Koreczka, no, ale każdy robi jak uważa :tak:Nie oglądam takich rzeczy jak mały w przedszkolu - daj mi spokój! :-D:-D:-D
Alesia - grunt to w porę się zorientować :laugh2::laugh2::laugh2:
*-*-*-*
W nocy Zbigniew strasznie mnie zaskoczył…usnęłam na „Miasto kobiet”, nagle czuję rękę na brzuchu, ale niewygodnie mi było coś i ją zdjęłam, tak delikatnie odepchnęłam, a mój na to „nie zostawiaj mnie chociaż Ty, Muniuś nie opuszczaj mnie, no chociaż Ty”, aż się obudziłam (z jego ust takie wylewne zdania baaaardzo rzadko wychodzą, bo on raczej zamknięty w sobie jest jeśli chodzi o mówienie o swoich uczuciach), popatrzyłam na niego, a on zaczął chrapać…i teraz zastanawiam się o co chodzi. Stracił mamę, zmarła na jego oczach jak miał 12 lat, bo ją prąd kopnął, niedawno stracił tatę, który wyjechał w pole do Niemiec żeby zarobić i na tym polu dostał udaru i zmarł na miejscu, teraz ten brat co się zakochał w tej wariatce i ona go nastawiła przeciwko Zbyszkowi, a on się jej słucha, no siostra to studentka, siedzi w innym mieście i ma inne rzeczy na głowie, nawet rzadko rozmawiają w sumie…dziwne to było, szkoda mi się go zrobiło, ale może po prostu coś mu się śniło? Nie znam się na psychologii aż tak… :szok:

Hej dziewczyny!
Sto lat dla Agnieszek:-) :-*
Ja dziś jakaś bez życia, pies mnie rano obudził bo wskoczył mokry po spacerze do łóżka, normalnie to już jestem na nogach i robię m kawę i śniadanko a tu niespodzianka! M był szybszy:-) I tak sobie przysypiam po trochu od rana.
Po tych tabletkach dowcipnych rano miałam mokre gacie bardziej niż ostatnio, dobrze że gin mówiła że będzie leciało bo już widzę moją panikę :-D Młody tak się wierci i skacze od rana że nie wiem jaką pozycje ogarnąć:-)

Mamusia Ty jeszcze nie strasz, zaczekaj ze 2 tygodnie z porodem:-) Najważniejsze żeby tylko wszystko było dobrze:-)
Muniuś sen czy nie to było to bardzo urocze i wzruszające ;-)
Kciuki za dzisiejsze wizyty!&&&

Ostatnia edycja:
Mam ochotę na kwaśnicę, bo żeberka wędzone mam i chyba zaraz wybiorę się do sklepu, bo muszę dokupić wędzony boczek, włoszczyznę, kapustę i kiełbasę, ciekawe jak mi to wyjdzie, nigdy jeszcze nie robiłam, a uwielbiam! :-):-):-)
Juszka - wczoraj doczytałam jaki ten świat jest mały i uśmiałam się po pachy :-D

U mnie dziś pomidorowa bo nie mam weny na nic innego a m pomidorową uwielbia . Jak zrobisz tą kwaśnice to możesz troche podesłać hihi
A no mały ten świat, mały :-D Nigdy nie wiesz co Cię zaskoczy :p

reklama
Do góry