reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mamusiu- każda z nas miała inaczej no i kazdy poród inny...mi czop odchodził w poniedziałek, opotem cisza a w pt urodziłam...jak mi kazali isc na trakt to było 6cm rozwarcia a ja nie czułm nic ...dopiero jak dali oxy to skurcze poczułam, ale to max 30 min i hania juz była...

jak masz możliwość to zadzwon do gina...no i faktycznie nie wybieraj się nigdzie:tak:

ja to bardzo sie boje zeby w domu nie urodzić, chciłabym zeby mi wody odeszły i zebym miala jakiś znak:tak::tak:

Agnieszki-wszystkiego najlepszego z okazji imienin ( nie wim czy obchodzicie bo moja sis to ma w kwietniu imieninki)

Ewax – to o której Nuśka wstaje jak o 8-9 idzie spać? Kurcze, nieźle, no fakt, że wygodne, kiedy to było jak dzieciaczki w dzień tyle spały, ulala i teraz znowu będzie powtórka z rozrywki, jak to niemowlę = pół dnia spania :-D:-D:-D

Jagna – dzięki za info, przekażę dalej choć pewnie też niewiele to da :nerd:

Muniś jak bardzo podoba Ci się jakieś imię to walcz, wytocz artylerię i bombarduj informacjami;-)
Mamusia u nas też zasypane, ale lodowiska nie ma, a się baliśmy, bo lało w dzień i mżyło do późnego wieczora a mróz chwytał. Za to auta pokryte są skorupa z lodu:wściekła/y:

cześć, o trzeciej poszłam spać, ale o dziwo jestem wyspana. Chciałam was poczytać w nocy, ale forum coś mi nie działało.
Wczoraj zauważyłam, że sąsiadka pod nami też w ciąży i już ze sporym brzucholcem. Śmieszne, ostatnio rodziłą dwa miesiące po innej sąsiadce i teraz też pewnie będzie jakoś dwa miesiące po mnie. Wychodzi na to, że ciążą można się zarazić.
Ja już nasmażyłam się dzisiaj mięs, a zaraz wyciągam maszynę do szycia, bo lalkę muszę machnąć.

mamusia synka
, a ty dziś masz urodziny, bo życzenia to chyba nie z okazji dnia babci? Wszystkiego dobrego i żeby te bóle to nie było jeszcze TO.

jolcia, to życzę ci żeby twoja Amelka była jak mój Ignacy z jedzeniem. Ja tydzień po porodzie wcinałam gołąbki i jemu nic nie było, jak ci się poszczęści to ty sobie wciągniesz snickersa.

nifla, teraz brzmi śmiesznie, ale jej do śmiechu nie było. Na szczęście wszystko się poukładało.

moniqaa, muniuś
, my też imienia nie wybraliśmy, ale u nas to standard. Ignacy wymyślił, że siostra ma być Janka i to jest mega dziwne, bo żadnej Janki nie znamy, a on jest przekonany do tego imienia już dłuższy czas.

reklama
Do góry