reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś Sony Xperia Z nie mam, ale mam J i jest to najgorszy telefon jaki miałam :baffled:
Wcześniej miałam Samsunga i był o niebo lepszy, mniej zawodny i nie trzeba było go trzy razy dziennie restartować by gdzieś zadzwonić :crazy: Mąż ma LG i też w porównaniu z Sony wypada lepiej...

Z to jednak nowszy model, więc może jest już lepszy :tak: Ja bynajmniej każdego przed Sony ostrzegać będę ;-)

reklama
Wow, przecudne te metkowane pluszaczki i mam dylemat który wziąć :no: Wszystkie są takie śliczne...!
*-*-*
Dziewczyny z Warszawy -> zamknęli tą kawiarnię o której napisałam i dziś opowiadałam :angry: Nie wiadomo o co chodzi...

Aneta... herbatkę z liście malin pic należy po 36 tygodniu i to nie to samo co herbata malinowa...

Munis ja mam sony jako służbowy... dla mnie badziew w porównaniu z moim samsungiem prywatnym... zacina się, potrafi wyłączyć nie wiadomo kiedy... nie polecam. Mało logiczny w obsłudze.

Alesia... w sumie to tylko właśnie na ten dział dla maluchów chce iść... byłam tam już kiedyś z moim bratankiem, to wiem co mnie czeka :) Dzięki za polecenie reszty muzeów, ale to dla Tadzia za wcześnie.. teraz widzę, że nastawiony jest na ruch...

O kawiarni Mamamia słyszała.. chyba pierwsza w warszawie,,, ale ja odpadam... dla mnie to za daleko... a Tadzio niekoniecznie lubi poróżować komunikacją miejską... za dużo ludzi... on nic nie widzi bo mu zasłaniają i chce ciągle albo kasować bilety albo naciskać przyciski... wiec staram się podróżować tak do 20 minut.

muniuś wygląda dokładnie tak wanienka.jpg:tak: No i zastanawiam się czy tylko tak fajnie wygląda , czy dodatkowo jest jeszcze praktyczna...

Załączniki

• wanienka.jpg
    wanienka.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Megi - i tak odpada, bo zamknęli ją, poczytałam już trochę o tym, a szkoda, bo warta była wycieczki :wściekła/y:
Aneta - zamówiłaś coś jeszcze prócz tego kocyka, bo zastanawiam się nad innymi rzeczami i chyba wezmę jeszcze coś z tymi metkami :tak:
Motorhead - spoko ta wanienka, podtrzymuje od tyłu maluszka, ja na Twoim miejscu bym brała jakbym nie miała :tak:

Motherhead... jak dla mnie niepotrzebny bajer... jak dziecko zacznie Ci siadać to po wanience. A tak trudno też myć trzymając pod brzuszek.. w sumie wanienka tylko do jednej pozycji...

Munius mysle jeszcze nad zawieszka do smoczka z metkami :tak:
nie wiem czy mi juz moze nie starczy :szok: ale nad zawieszka pomysle :-):-D

1016120_418673894932593_115411607_n.jpg

Załączniki

• 1016120_418673894932593_115411607_n.jpg
    1016120_418673894932593_115411607_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja też nad tą zawieszką się zastanawiam, bo i tak chcę kupić dla wygody, widziałam w C&A nawet ładne, ale z metkami zawsze zainteresuje bardziej niż misiek :tak:

Do góry