reklama
Jejku to już zbyt często są wpisy ns tym czarnym wątku "na sygnale" oby się zmniejszaly ilość wpisów. No i trzymam kciuki za Susi.
Muszę się wywiedziec czy ta cholestaza to coś poważnego.
I niepotrzebnie czytałam forum dziewczyn z lutego....
Muszę się wywiedziec czy ta cholestaza to coś poważnego.
I niepotrzebnie czytałam forum dziewczyn z lutego....
Susi &&&&&&&
Mała zapisana do szkoły, teraz czekamy na info kiedy dzień otwarty i zebranie z rodzicami
Przy okazji kupiłam wszytko na pastę z makreli i w lumpeksie czarną spódniczkę i pelerynkę na bal przebierańców, i dużą rolkę żółtej krepy. Temat balu mamy kosmos, wiec mala będzie gwiazdką
Wiecie ja co 3-4 miesiące zamalowuje plamy w salonie. A brudno jest tak jak daleko sięgnie od podłogi i total syf przy włącznikach światła.secreto nastepne malowanie bedzie szybciej niz myśłisz, myśmy sie tutaj wprowadzili jak Julo mial 11 miesięcy i zaczynal chodzic, po roku sciany wszystkie byly do malowania bo tak gdzie wchodzil w zakręt slady łapek........
albo Julek jadł kaszke i cos mu nie smakowała, wypluł na rękę i rozchlapał to co mial w raczce po scianie......
Obiad podano, kasza, gulasz i colesław
Anetka w rosmanie są deski do krojenia z sowami;-)Mamusia jest jest komu jesc ja i corka, a reszte zamroze na inny dzien moj by i tak nie jadl takich wynalazkow z polskiego jedzenia to jedynie ruskie zje i czasem slaskie
A ja uzywam caly czas przewijaka... Synow mojego tez przewijalismy na przewijaku, mlodszy dopiero pol roku pampersa nie uzywa
Ja mysle nad nowym takim co sie mocuje do sciany i mozna go zlozyc i przypiac do sciany
Bo ten mi duzo miejsca w lazience zajmuje...a chcialabym jeszcze prysznic na wanne zamienic chyba
Wlasnie wyslalam przelew do mamy do pl na ostatnie *******y zeby mi kupila a w sobote ta lub nastepna moze jeszcze raz sie przejade do jakiegos meblowego,,, musze cos kupic no! I skonczyc ten pojoik wkoncu zeby mala w tym balaganie nie musiala spac
A moja nie je i nie pije w pokoju swoim a jest masakra u niej.Lewatywę miałam dwa razy - nic przyjemnego, ale skuteczne Więc się przed tym nie wzbraniam na pewno
Co do kosztów - Mamusia ma rację, że z czasem dochodzą takie nie do przeskoczenia. Ale przy wyprawce da się wiele zaoszczędzić naprawdę
W zasadzie to nawet te osobne komody na ubranka czy regały na zabawki na początek wcale nie są potrzebne. Zawsze da się w swojej szafie trochę miejsca zrobić. A na zabawki wystarczy jakieś pudło za kilkanaście złotych
Nie mówię, że to są fanaberie czy rzeczy zbędne, bo one nie dość, że ładnie wyglądają, to ułatwiają życie. Sama mam mnóstwo gadżetów, bez których da się żyć, ale z nimi jest łatwiej
No ale mimo wszystko na początku da się wiele rzeczy do możliwości finansowych dostosować.
Później już trochę gorzej niestety
My ściany malowaliśmy 4 lata temu i dotąd są ok. W ogóle nie są brudne u dzieci, bo w pokoju swoim nie jedzą. Franek co prawda raz ścianę na drzwiami pomalował, ale nigdy więcej to się nie powtórzyło. Nusia na razie nie ma takich zapędów Może za rok przemalujemy, na razie jest jak jest
Mała zapisana do szkoły, teraz czekamy na info kiedy dzień otwarty i zebranie z rodzicami
Przy okazji kupiłam wszytko na pastę z makreli i w lumpeksie czarną spódniczkę i pelerynkę na bal przebierańców, i dużą rolkę żółtej krepy. Temat balu mamy kosmos, wiec mala będzie gwiazdką
Jagna, a idz ty! Phi. Foch. Pasta z makreli, smaka mi zrobilas!!!
Jak zrobię to się podzielę Wstawię przepis na Mniam
Siedzę i zasypiam zmęczyłam się
Juszka1988
Fanka BB :)
tak... cały dzień chodzę przez Was głodna i ze smakien na "coś". Biore sie za trzeciego smsa do mojego m zeby dokupił znowu kilka rzeczy
reklama
Juszka1988
Fanka BB :)
Koreczek! Zjem Cie za to! gasze forum bo mój dziś do domu nie wróci jak tak dalej będzie!
Podziel się: