reklama
Dzien dobry!
Ja dalej mam apetyt jakbym miala tasiemca dobrze ze w nocy mnie nie ssie. Tez macie taki apetyt? Czy tylko ja:-)
Ja nawet w nocy jem Precelki mam zawsze blisko, żeby się czuć w miarę normalnie i woda do popicia. Obecnie jestem już po II śniadaniu.
Gingerka
Zaangażowana w BB
Dzien dobry dziewczyny
u mnie z jedzeniem roznie bywa.....ale sniadanie zjedzone i pomalu zbieram sie do biblioteki trzeba wziasc sie za nauke puki maluchy na wakacjach.
Milego dnia dziewczyny
u mnie z jedzeniem roznie bywa.....ale sniadanie zjedzone i pomalu zbieram sie do biblioteki trzeba wziasc sie za nauke puki maluchy na wakacjach.
Milego dnia dziewczyny
MewaŚmieszka
Fanka BB :)
nie narzekam na apetyt, ale dziś nie jestem w stanie nic przełknąć. bułka z masłem rano i to wszystko. stresuję się przed wizytą.
nikaa51
Witam was dziewczyny
Dawno mnie nie było niestety brak czasu teraz jestem na urlopie więc częściej będę :-)
We wtorek miałam wizytę fasolinka się ładnie rozwija dostałam całą listę badań :
-Hematokryt
-Hemoglobina
-Krw. czerwone
-Krw. białe
-Krew glukoza
-Krew kreatynina
-Krew białko
-Mocz własności fizyczne
-Mocz białko
-Mocz cuk. ciała ketonowe
-Mocz barwniki żółciowe
-Mocz osad
-USR
-HBS
-HCV
-HIV
Kasy pewnie trochę na to pójdzie no ale cóż zrobić wszystko dla malucha.
Miłego dnia :-)
Dawno mnie nie było niestety brak czasu teraz jestem na urlopie więc częściej będę :-)
We wtorek miałam wizytę fasolinka się ładnie rozwija dostałam całą listę badań :
-Hematokryt
-Hemoglobina
-Krw. czerwone
-Krw. białe
-Krew glukoza
-Krew kreatynina
-Krew białko
-Mocz własności fizyczne
-Mocz białko
-Mocz cuk. ciała ketonowe
-Mocz barwniki żółciowe
-Mocz osad
-USR
-HBS
-HCV
-HIV
Kasy pewnie trochę na to pójdzie no ale cóż zrobić wszystko dla malucha.
Miłego dnia :-)
Gingerka, a czego się uczysz?
Ja nie mam apetytu w ogóle. Tzn. czasem mam na coś ochotę, ale nie jestem w stanie wiele zjeść. Efekt - 1,5 kg na minusie.
Szykuje się nam dziś wyprawa na Rynek. Tam jest siedziba mojego Wydawnictwa, a dostałam pilną robotę i muszę odebrać książkę do korekty. Ech, nie chce mi się...:/ Już mam dwie książki rozgrzebane i teraz ta trzecia...
Ja nie mam apetytu w ogóle. Tzn. czasem mam na coś ochotę, ale nie jestem w stanie wiele zjeść. Efekt - 1,5 kg na minusie.
Szykuje się nam dziś wyprawa na Rynek. Tam jest siedziba mojego Wydawnictwa, a dostałam pilną robotę i muszę odebrać książkę do korekty. Ech, nie chce mi się...:/ Już mam dwie książki rozgrzebane i teraz ta trzecia...
Mrowkaa
Ja mam z kolei odwrotnie niż Wy....nie mogę patrzeć na jedzenie...zaraz mi niedobrze... Czasami suchy chleb albo jakiś sucharek z herbatą przez gardło mi przejdzie. Potem wyrzuty sumienia męczą że przecież dziecko żeby się rozwijało to musi mieć jakieś składniki odżywcze... więc wmuszam coś czasami,ale przychodzi mi to z trudem i mdłościami strasznymi...
Dzien dobry!
mi tez lekarz kazal zrobic badania HIV i cos tam jeszcze i tez sie zatanawialam czy robic ale chyba dla swietego spokoju zrobie wszystko co kazal. Ja dalej mam apetyt jakbym miala tasiemca dobrze ze w nocy mnie nie ssie. Tez macie taki apetyt? Czy tylko ja:-)
Zasze zlecaja te badania dla spradzenia i bezpieczeństwa.
Ciesz sie tym apetytem ja pierszej ciąży na początku miałam straszny apetyt,potrailam zjeść 5 udek z kurczaka na jeden obiad-naprawde,maż był w szoku.Ale za to pozniej 2mce umierałam na łóżku,odżywiajac sie samymi owocami i kromka chleba-tak mnie meczyło
Hello
Przy staraniach o córcię (hmm... w sumie wtedy, gdy wyluzowałam załamana niepowodzeniami) złapałam ospę od córki znajomych. Po krótkim czasie okazało się, że jestem w ciąży. Cała ciąża książkowa, mała zdrowa Ale stres był ogromny!
Z jedzeniem u mnie kiepsko... w sumie jem obiad, a reszta to owoce. Duuuuuużo owoców
Widzę, że u Was badaniowo - więc trzymam kciuki za dobre wyniki!
Mewa, &&&& daj znać po wizycie!
Przy staraniach o córcię (hmm... w sumie wtedy, gdy wyluzowałam załamana niepowodzeniami) złapałam ospę od córki znajomych. Po krótkim czasie okazało się, że jestem w ciąży. Cała ciąża książkowa, mała zdrowa Ale stres był ogromny!
Z jedzeniem u mnie kiepsko... w sumie jem obiad, a reszta to owoce. Duuuuuużo owoców
Widzę, że u Was badaniowo - więc trzymam kciuki za dobre wyniki!
Mewa, &&&& daj znać po wizycie!
reklama
Podziel się: