reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc.... niesamowite.... dolaczam do marcowek 2014 :-) a kieds bylam styczniowka 2008 ;) witam Was bardzo serdecznie.... probuje sciagnac na telefon forum ale niestety nie moge na nim wpisywac postw nie wiem dlaczego, jesli ktoras z Was moglaby mi pomoc bede bardzo wdzieczna.... pozdrawiam I zycze milej niedzieli

reklama
katrine ekstra! gratulacje dla siostry!

Witam serdecznie nowe Mamy!

Witamina A jest potrzebna, tak jak inne witaminy, a dopiero jej przedawkowanie szkodzi. Czyli jeśli lubimy pić sok marchwiowy, to lepiej się pilnować :happy2:

tuska a co Ci dolega jeśli chodzi o tarczyce? Trzymam kciuki, żeby teraz było wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie! ;-)

katrine ooo jak super!! Nasza fasolka poczęła się tydzień po naszej rocznicy, czyli w Waszą rocznicę :-D Jest to najwspanialszy prezent jaki mogliśmy sobie wymarzyć!! ;-) Gratulacje dla siostry, będziecie razem przechodzić przez ciążowe dolegliwości a potem chodzić na spacerki z maluszkami ;-) Udanego urlopu nad morzem i pięknej pogody!! ;-)

tuska ja też leczę tarczycę, 12 lipca mam wizytę u endo, może trzeba będzie zwiększyć dawkę leku.

masiosia
ja Ci nie pomogę niestety...

MewaŚmieszka super już mamy moderatora ;-) A tabelki bardzo ładne!!
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję II kreseczek! ;-)

Cześć dziewczynki! Co do tarczycy to mi właśnie lekarz dał skierowanie na badania TSH zanim jeszcze dowiedziałam się o ciąży. Tak więc również zamierzam zbadać. Dziś samotnie spędzam niedzielę, mąż musi iść do pracy i wraca dopiero jutro o 7.00 rano. Ja też mam trochę pracy ale przy kompie-ze zdjęciami, więc będę tu do Was zaglądać ;) Pogoda dziś u nas śliczna aż chciałoby się wyjść,ale ja postanowiłam siedzieć w domu przynajmniej dopóki nie doleczę tego gardła. Leków żadnych nie biorę więc wolę nie ryzykować pogorszenia sytuacji. Wczoraj w aptece pytałam co można brać na gardło w ciąży i pani powiedziała mi,że nic nie może mi sprzedać,że najpierw muszę iść do lekarza...

Dziękuję :-D

Jakie u Was plany na niedzielę? Lenistwo, wycieczki?
Ja wstalam godzine temu do łazienki, a moje miejsce w łóżku zajela Lil i teraz razem z mężem się wyleguja :-) dziś rodzinnie, obiad u moich rodziców i kawa u teściów :-D

Mrowka bidulko, kuruj się. A może skoro nie wolno żadnych lekow, to spróbuj naturalnie? Kanapki z czosnkiem? Plukanie solą?
Twój Mąż ma pracę, w której są całodobowe służby/dyżury?

Ostatnia edycja:
mrowkaaa można na gardełko tantum verde sobie psikac i brac tabletki laryng up, niedawno z 1,5 tyg. temu przerabiałam bol gardla i ucha :-(

my dziś jedziemy nad wode, Kurczak sobie dupke pomoczy :-) a ja legne na kocu w cieniu i będę sobie zdychać :-(

ale nas już duzooo :-)

mrowkaaa można na gardełko tantum verde sobie psikac i brac tabletki laryng up, niedawno z 1,5 tyg. temu przerabiałam bol gardla i ucha :-(
Kochana, właśnie pytałam o tamtum verde i spisałam sobie wszystkie leki które mi tu poleciłyście ale niestety pani w aptece powiedziała,że bez konsultacji z lekarzem NICZEGO nie może mi polecić. Tylko herbatka z cytryną i jak najszybciej na wizytę do lekarza. Tak więc cierpliwie czekam do poniedziałku :)

U mnie też dziś rodzinnie ;-) Zaraz jedziemy do babci m, później obiadek u moich rodziców. Po obiedzie pojedziemy może pomalować kuchnie u mojej mamy, bo m robi tam remont.

Mrówkaa dużoo, dużo zdrówka!!

Miłej niedzieli dla wszystkich!

A my sobie grillujemy na ogródku :-D mój właśnie poleruje moje autko a ja robiłam szaszłyczki :-) rozłożę się na huśtawce i będę się obijać :D

Miłej niedzieli dziewczyny życzę

reklama
Do góry