reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej kobitki u mnie bez zmian brak @:eek:.
Halinka a co się ma nie udać - uda, uda!!!:tak: co do testów to ja nigdy owulacyjnych nie używałam to może inne koleżanki podpowiedzą.
A w pracy miałaś wyluzować a tymczasem co!?:angry:
Nie wiem jak Wasi Panowie ale mój to bardziej ode mnie się nakręcił, dziś mi nawet zwrócił uwagę jak powiedziałam, że kawkę idę sobie zrobić. Ja cały czas powtarzam, że wyniki testów były negatywne, ale on się upiera, że już wie swoje:-D.
Chociaż oni to chyba inaczej sprawę postrzegają, bardziej cierpliwi w dalszych staraniach.:laugh2:
Pozdrawiam

reklama
Ania ja za Ciebie również &&& bo z tego co się orientuje, to Ty też już po przytulankach i ... czekamy.

Aguś no taki już ze mnie tchórz.

Czekam kochane, piszcie co tam u Was???

reklama
Ja to tak niby bardzo chcę a z drugiej strony do pracy chcę i strasznych przytulanek nie było ale "cosik" tam było i może coś z tego będzie:laugh2::laugh2::laugh2::eek::eek: - ale byłabym zdziwiona:rofl2::baffled:
ania masz bardzo dobre podejście do ciąży! :tak::tak::tak: Ja teraz myślałam tak samo: jak będzie to super jak nie to dalej próbować ale nie na siłę. Przytulanko było jak nam się chciało a nie, że trzeba, bo owulka. Udało się za pierwszym razem :-D
Ja kobietki po weselu. Ale się najadłam! :tak::tak::tak: Jedzonko mniam mniam!!! Oczywiście cała rodzinka dowiedziała się o ciąży, bo u mnie już widać...:baffled:
Agnieszka a gdzie się wybierasz, że czatujesz na bilety?

Do góry