reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Z Wikim było odwrotnie! Cały czas byśmy się no tego :-D przytulali :-D Wogóle było odwrotnie o 180 stopni. Strasznie wymiotowałam-teraz mam tylko mdłości, wtedy nie jadłam prawie nic-teraz wsuwam wszystko, mam różne zachcianki co godzinę inne. Mąż mówi, że to na pewno dziewczynka, bo taka wymagająca jak matka :-)

reklama
Ano nie ma :-D
Kupiłam kolejny test i się zastanawiam czy zrobić jutro czy jeszcze zaczekać:confused:
Dziś zjadłam dwa talerze grzybowej, taka mnie ochota naszła ;-)Apetyt mam straszny, oj będzie co zrzucać jak się okaże, że te zachcianki to nie za sprawą ciąży.

Dalej nic:-(
Jedna kreska, no i już nie wiem co myśleć.
Babeczki teraz to już chyba trzeba zaczekać i jak co zapisać się do gina.

uuuu Agnieszka przykro mi:(
W takim razie poczekaj kilka dni a jak @ nadal nie będzie to koniecznie zgłoś się do ginekologa.
Głowa do góry:)

Dalej nic:-(
Jedna kreska, no i już nie wiem co myśleć.
Babeczki teraz to już chyba trzeba zaczekać i jak co zapisać się do gina.

witaj agnieszko 27 przykro mi że jest jadna kreska , ale głowa do góry napewno ci sie uda,
u nmie w pracy cieżko ale jakoś idzie , ciągle myśle o dzidzi czy nam sie jeszcze raz uda ???>?>?>
Chyba kupie sobie te testy ewolucyjne , wiecie może ile kosztuja ??? Staranka są , może sie uda ,.....czas pokaże
pozdrawiam cie , ide prysznic wziąść i spać po tak męczącym dniu , miłej niedzieli,
OWOCNYCH STARANEK...............................................................................................

reklama
Do góry