reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Z Wikim było odwrotnie! Cały czas byśmy się no tego :-D przytulali :-D Wogóle było odwrotnie o 180 stopni. Strasznie wymiotowałam-teraz mam tylko mdłości, wtedy nie jadłam prawie nic-teraz wsuwam wszystko, mam różne zachcianki co godzinę inne. Mąż mówi, że to na pewno dziewczynka, bo taka wymagająca jak matka :-)

reklama
Ano nie ma :-D
Kupiłam kolejny test i się zastanawiam czy zrobić jutro czy jeszcze zaczekać:confused:
Dziś zjadłam dwa talerze grzybowej, taka mnie ochota naszła ;-)Apetyt mam straszny, oj będzie co zrzucać jak się okaże, że te zachcianki to nie za sprawą ciąży.

Dalej nic:-(
Jedna kreska, no i już nie wiem co myśleć.
Babeczki teraz to już chyba trzeba zaczekać i jak co zapisać się do gina.

uuuu Agnieszka przykro mi:(
W takim razie poczekaj kilka dni a jak @ nadal nie będzie to koniecznie zgłoś się do ginekologa.
Głowa do góry:)

Dalej nic:-(
Jedna kreska, no i już nie wiem co myśleć.
Babeczki teraz to już chyba trzeba zaczekać i jak co zapisać się do gina.

witaj agnieszko 27 przykro mi że jest jadna kreska , ale głowa do góry napewno ci sie uda,
u nmie w pracy cieżko ale jakoś idzie , ciągle myśle o dzidzi czy nam sie jeszcze raz uda ???>?>?>
Chyba kupie sobie te testy ewolucyjne , wiecie może ile kosztuja ??? Staranka są , może sie uda ,.....czas pokaże
pozdrawiam cie , ide prysznic wziąść i spać po tak męczącym dniu , miłej niedzieli,
OWOCNYCH STARANEK...............................................................................................

reklama
Do góry