reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No my już w trakcie starań i jestem ciekawa co z tego wyniknie...hihi
Staramy sie trafić na te 2 dni przed owulką ale z tą w sumie nigdy nie wiadomo kiedy będzie ....więc trochę na szczęśliwy traf liczymy :tak:
Trzymajcie kciuki żeby się udało :-)
Pozdrawiamy....

trzymamy mocno.
A ja zmykam, u nas piekna pogoda co w Irlandii nie zdaza sie czesto..Wiec trzeb cialo opali i nabrac pozytywnej energii.Co do staranek , to ja wcia odliczam.Chcialabym miec raczka albo lewka zodiakalnego (jeden sie udla to moze i drugi uda :-D )wiec musze jeszcze poczekac do pazdziernika.Ach juz tupie nogami!Znaczy przebieram :-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny....
Ja sobie jeszcze trochę poczekam do testowania....i ciągle się zastanawiam co mi test pokaże...ehh

Naprawdę chciałabym żeby się udało...Dziś byłam u koleżnaki która 3 tygodnie temu urodziła synka...I mój Filip się świetnie zachował..obserwował małego...głaskał go po główce i starał się być delikatny...:) Rozczulający widok...
Kiedy go znowu zapytałam czy chciałby miec taką małą dzidzie w domku powiedział że tak...i że małego chłopcyka....a zawsze mówił że dziewczynkę...hahha....
Co będzie to będzie- byle zdrowe.....
Pozdrawiam ze słonecznej i gorącej Anglii........

witaj Madzia kiedy testujesz?;-) trzymam kciuki zeby ci się udało. my z mężulkiem pracujemy pracujemy i mam nadzieje ze tez sie nam uda teraz z dzidzią:zawstydzona/y:bardzo bym chciała. pozdrawiam gorąco choc u mnie za oknem paskudna pogoda:-)

Hej dziewczyny mam pytanko w sumie jestem juz mama prawie 2 letniego Oliverka i powinnam juz wiecdziec jak to jest ale staramy sie o dzidziusia juz jakies kilka miesiecy i sama nie wiem zuzylam juz kilka testow ciazowych i az mi glupio lazic po nie do apteki. Okres mam dostac za 2-3 dni pobolewa mnie brzuch tak na dole od jakiegos tygodnia jem dziwne rzeczy i jestem zmeczona non-stop, do tego jakies humory i podwyzszona temp. ok 37.1 tez jakos od kilku <wczesniej nie mierzylam>kumpela jest w ciazy i moze moglam sobie wmowic te objawy bo strasznie chcemy miec drugiego bejbika, ale czy to mozliwe zeby 2 tygodnie i miec objawy sama nie wiem co o tym sadzicie dajcie znac, bo moj maz mnie juz sluchac nie chce :rofl2:

Hej dziewczyny mam pytanko w sumie jestem juz mama prawie 2 letniego Oliverka i powinnam juz wiecdziec jak to jest ale staramy sie o dzidziusia juz jakies kilka miesiecy i sama nie wiem zuzylam juz kilka testow ciazowych i az mi glupio lazic po nie do apteki. Okres mam dostac za 2-3 dni pobolewa mnie brzuch tak na dole od jakiegos tygodnia jem dziwne rzeczy i jestem zmeczona non-stop, do tego jakies humory i podwyzszona temp. ok 37.1 tez jakos od kilku <wczesniej nie mierzylam>kumpela jest w ciazy i moze moglam sobie wmowic te objawy bo strasznie chcemy miec drugiego bejbika, ale czy to mozliwe zeby 2 tygodnie i miec objawy sama nie wiem co o tym sadzicie dajcie znac, bo moj maz mnie juz sluchac nie chce :rofl2:
Millencia... Objawy są może i ciążowe, czego Ci życzę.... Ale może to Twoja podświadomość. Temperatura mierzone tylko kilka ostatnich dni nic ci nie da... Musisz mierzyć cały cykl i na pewno nie pod pachą, ale to pewnie wiesz;-) Poczekaj na @ jak nie przyjdzie zrób dopiero test:-)

millencia ja moje objawy ciążowe miałam od samego jajeczkowania , wiedzialam kiedy to nastąpiło bo mierzyłam temp cały cykl . Mialam obolałe piersi, byłam senna, drażliwa i wogóle wszystko na dole bolało jak na okres. Oczywiście nie wiedzialam ze jestem tylko liczyłam na to, bo staralismy się ponad 3 lata. Ale powiem Ci że przez ten okres starań to ja w sumie co cykl mialam takie same objawy więc bałam się je wiązać z ciążą, a jednak się udało, czego Tobie życzę z całego serca :-)

UDALO SIE !!!!! NASZ OLIVEREK BEDZIE MIAL BRACISZKA ALBO SIOSTRZYCZKE !!! jo juz 2 tydzien po zaplodnoeniu ale lekarz powiedzial ze 4 bo oni licza jakos inaczej tok czy siak to byly objawy ciazy :))) a temp mierzylam w uchu ponoc to najczulsze termometry

reklama
Witam powiedzcie prosze po jakim czasie od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych zajde w ciaze? Tak chce juz miec drugie dziecko.a moze w czasie 7 dniowej przerwy mozna zajsc w ciaze? Moze juz jestem a nie wiem ? Teraz czekam na okres po tabletkach ma sie pokazac . Czy jest jakis czas po odstawieniu tabletek?

Do góry