reklama
Małgorzata Borowska
Zaciekawiona BB
Witam, też jestem staraczką po raz drugi więc z miłą chęcią sie przyłączę do grupy.Można by grupę reaktywować bo i ja powróciłam po 4 latach jako staraczka tym razem
A jednak Staraczki po raz pierwszy to nieco co innego i nie trzeba im mieszać
Ja daje he he he.... moze nie jako staraczka - ale jako zakonczeniowka grupy...... niestety. watek skonczyl sie na moich nieudanych probach ciazowych - ale witam. witam. witam Pozdrawiam - dawaj na priva jak masz jaies pytania.....
iiii jeszcze cosik .... Mam DOSTINEX - czyli po polskiemu cabergoline 8 tabletek 0.5 mg do oddania. Nie chce kasy ani nic za nie. Nie potrzebuje. Dzis otworzylam sloiczek przez pomylke. Lek wazny jest do pazdziernika tego roku po otwarciu. Niech mi ktoras poda adres na priva, Wysle bez zadnych kosztow - na szczescie wypragnionej ciazy dla tej ktora uslyszala od tutejszych lekarzy albo lekarzy z PL ze hiperprolaktynemia to ''lipa'' a jak chcecie zadzwonic - to tylko dzis przez kolejna godzinke, bo po polnocy zmieni mi sie numer stacjonarny na nowa siec - 01904 796 268
EM Ka
Fanka BB :)
To i ja chętna do aktywowania
enya81
Fanka BB :)
Witajcie!!! Mou co Ty gadasz w ogóle?? Dobrze rozumiem że poddałaś się??? Przyjeżdżaj do Polski na leczenie, skoro mnie pomogli a miałam być beznadziejnym przypadkiem to Tobie też pomogą!!! Ja Cię proszę....Już raz się udało, uda się i kolejny;-)
reklama
Witam staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej 3-letniej córci. W sumie od roku sie nie zabezpieczamy a malucha nie widać.
U nas bite 6 miesięcy starań i dopiero jak się spięliśmy i co drugi dzień starania. I nie ma zmiłuj! Zaskoczyło I nie utrafiłaby bo okazało się, że ten dzień był pierwszym po miesiączce i tak zaczynamy 7tydzień.
Spróbujcie tak. Nic nie tracisz a lekarze mówią, że jak się starać na poważnie to co dwa dni i jak tak nie wyjdzie to można rozmawiać o problemach