no teoretycznie tak bo nawet czasem w piątym tygodniu coś widać zresztą po badaniu może też stwierdzi ale jeśli jest coś na rzeczy to test wyjdzie możesz również zrobić bete aczkolwiek test to mniejszy wydatek
reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Izulqa to rzeczywiście dziwne. Tak jak Nikola mówi zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No nie wiem.. Znaczy się, wiem że dziwne, ale nie wiem czy opłaca się test zrobić. Bardziej stawiam na jakąś infekcje, choć nie wydaje mi się ażeby takowa była. Może coś z jajnikiem mam, torbiel, czy cuś.
klaudusiaNK
Izulqa jak pójdziesz do lekarza i mu opowiesz wszystko to pierwszym pytaniem jakie Ci zada będzie czy robiłaś test...
M
mamuśka23
Gość
Izyka jeszcze raz przykro mi ale dobrze że ci się humorek poprawił
mamuśka jesteś następna do testowania wiec trzymam mocno kciuki kiedy testujesz 6 lutego???
Prawdopodobnie własnie 6 lutego , ale nie wiem juz sama czy nie poczekać pare dni, jak sie nie pojawi @ to zrobie ! dylemat !!!!
M
mamuśka23
Gość
Zrób moze test bo jesli nigdy tak nie mialaś to moze fasolka jest !!! Moja znajoma miala okres przez pare miesięcy tzn plamienia bo sądziła ze to okres !!! Wiec wszystko możliwe !!! ja bym jednak zrobila test , bo ten twój @ nie dośc ze bardzo krótki to jeszcze jak plamienia , wiec to na okres nie wygląda!!! No chyba ze mialas tak kiedys!!!Wiecie co? Skończyła mi się @.. Nawet nie plamie. To normalne?? @ zaczęła mi się w niedziele wieczorem..
klaudusiaNK
Mamusia a Ty jak się czujesz?
M
mamuśka23
Gość
Lepiej, stanowczo lepiej, tzn psychicznie , poszłam do znajomej na herbatkę zeby odreagować troszkę, a ze ma akurat 4 miesięczna córeczke wiec wybawiłam Dziś mi sie tez utrzymują te zawroty, ale wczoraj było zdecydowanie gorzej, telefonu nie mogłam utrzymać bo tak mi drżały ręce !!! Takie dziwne uczucie, jakbym nie wiedziala co sie w okół dzieje, Takie uczucie jak po omdleniu !!
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dziękuje za radę, kupię test w czwartek jak pojadę do mojego.
Kochane, trzymam kciuki za 2 krechy, bo widzę że niektóre niebawem będą testowały!
Kochane, trzymam kciuki za 2 krechy, bo widzę że niektóre niebawem będą testowały!