reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nastoria mozesz PV - to skrot do prywatna wiadomosc, na e-mail tez mozesz, ale najlepiej tez na gg :-) A moje plamienia sa w terminie spodziewanej @

Sluchajcie aktualna lista testujacych i zafasolkowanych jest na pierwszej stronie watku i tam juz pozostanie

reklama
Gwiazdeczko ja chyba zmienie testowanko na dzień szybciej czyli niedziele 16.12 bo tak sobie myśle że wole zrobić na spokojnie a nie w poniedzialek o 6 rano przed praca na szybko i mieć cały dzien zły nastrój... ale nie ukrywam że na liście wolałabym sie znaleźć poniżej testowanek ;)

Gwiazdeczko to gratuluje postępów w odchudzaniu, dasz mi dietke po ciąży, bo pewnie znowu bede miec sporo do zrzucenia. Jak ja sie odchudzałam to powiem Ci szczerze, że mi naprawde dużo dawało to, że kolacji nie jadałam, a zamiast np. kanapek jadłam sałatke z ogórka, pomidora, rzodkiewki i czasami wędlinka do tego lub serek żółty.

Cyprysiowa trzymam kciuki za tego 16ego. Daj szybciutko znac co i jak.

Witam dziewczynki, u mnie straszne mdłości, dlatego tylko Was podczytuję, a mało piszę :-(

Mamusiasynusia co do odchydzania to masz jeszcze sporo czasu :-), ale do tych sałatek zamiast sera żółtego proponowałabym biały chudy, a wędlinkę drobiową też chudziutką, no i zamiast majonezu jogurcik naturalny, albo zdrową oliwę z oliwek :tak:

Sylciu majonez odpada, bo to za dużo kalorii, a serek masz racje. podobno feta ma mało kalorii.
Apropo sałatki, ide sobie zrobić, bo smaka sobie narobiłam.

Miłego dnia laseczki. Mi tez przydałaby się jakaś odopwiednia dieta bo mój brzuch wygląda jakbym była co najmniej w 3 miesiącu ciąży, taka piłevzka mi sie zrobiła

hejka
zdrowka wszystkim chorujacymm
ciezaroweczką dziubaski przesylam,,

super wiessci czytac o waszych fasolinkach..

a lista to naprawde sie an dole powieksza,,hehe

4 na 8 jest..ale jzu niedlugo bedzie 0/12,,czyli pod krecha nas 12,,,heee

reklama
Do góry