reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Gwiazdeczko dziękuje, fajnie, że zauwazyłas. Swoją drogą to leci czas, bo jak wstawiałam suwaczek to chyba 6 lub 7 tydzień był. He heh, ale napisalam jakby niewiadomo ile czasu upłynęło - to raptem 2 tygodnie,chyba przez to siedzenie w domu czas mi się dłuży.
Gwiazdeczko idź do ginka z tymi plamieniami.

Sylciu ciesze się, że wszystko ok. Ja na moje USG czekam do 10 tycznia jak będzie 12 tydzień, wtedy ginek okresli jak cudzik się rozwija.

Cyprysiowa oj biedactwo, polez teraz w łóżeczku, aby przed świetami się wykurować. Zdrówka kochana.

Ja dziś nudności ciąg dalszy. W nocy umieralam, bo co się połozyłam to znowu leciałam. Czyli generalnie jest ok. hehehe :tak::-)

Moreme, no a moze @ nie przyjdzie?? no w kazdym razie czekamy! :-) A z moimi plamieniami to pojde do ginka dopiero w PL, wiec za jakies 9 dni, wtedy bede wiedziec co i jak....mam nadzieje;-)

Mamusiasynusia, no fakt czas leci! A Twoje podchody do kibelka, to przeciez sama przyjemnosc no nie??;-)

Zobaczcie co znalazlam Pink or Blue: Are you having a Boy or Girl? The Early Gender Test

Mamusiasynusia, a na kiedy dokładnie masz termin?:-)
Rzeczywiście czas leci i to szybciutko.....:tak:
Pozdrowienia dla wszystkich....:tak::-):tak:

Nastoria termin wg BB mam na 16 lipca, ale wg USG pewnie troszke późniejszy, ale to dowiem sie dokładnie 10 stycznia na USG, bo mój ginek powiedzial, że dopiero na USG okreslimy date porodu. A ty na kiedy masz termin?

Gwiazdeczko pochody do kibelka to wspaniałe błogoslawieństwo, bo tak na nie czekałam przez tyle miesięcy, ale tak szczerze mówiąc to już troche jestem tym zmęczona. Mam nadzieje, że niedługo przejdą, bo ja zamiast tyć to zaczynam chudnąc.
Gwiazdeczko to jak bedziesz w PL to daj znac co ginek na te plamienia. wiesz ja z Matim w terminie @ mialam plamienie i popatrz jakiego mam teraz dorodnego synka.
Niezle te testy, które znalazlaś, ale cena tez jest fajna. ciekawa jestem czy to prawda?

Gwiazdeczko pochody do kibelka to wspaniałe błogoslawieństwo, bo tak na nie czekałam przez tyle miesięcy, ale tak szczerze mówiąc to już troche jestem tym zmęczona. Mam nadzieje, że niedługo przejdą, bo ja zamiast tyć to zaczynam chudnąc.
Gwiazdeczko to jak bedziesz w PL to daj znac co ginek na te plamienia. wiesz ja z Matim w terminie @ mialam plamienie i popatrz jakiego mam teraz dorodnego synka.
Niezle te testy, które znalazlaś, ale cena tez jest fajna. ciekawa jestem czy to prawda?

Ja tez znam te podchody do kibelka..jak je wspominam z perspektywy czasu, to fajne byly:-pJa schudlam na poczatku ciazy 5kg, ale szybko to nadrobilam i mam teraz +10kg, wiec roznie to bywa...:zawstydzona/y::szok::sorry2:ale dietka teraz zastosowana, i juz mam -0,5kg hehe:cool2:. Powiem Ci skarbie, ze ja tez plamilam w terminie spodziewanej @ z Simonkiem, a tescik pokazal II, a teraz tescik robiony w sobote pokazal I, wiec to chyba nie to...ale nie jestem pewna.:confused::confused::baffled:Okaze sie jak mnie ginek ogladnie:cool2:Co do tego linka, to sama nie wiem, czy to prawda, pisza, ze sprawdzali go od 96r. i daje 97% pewnosci, wiec moze...:sorry2:;-)

reklama
Gwiazdeczko - dzięki za życzonka, choc czy to są 4 tygodnie to nie wiem.tak wyszło w suwaczku!:-) A powiedz mi jeszcze co oznacza skrót PV, czy mogę przesłac e-mailem? :-) Odnośnie tych plamień to są one w przerwie na @ czy w czasie gdy powinna byc?
Mamusiasynusia - termin z obliczeń to 22 sierpień, ale więcej się dowiem w przyszłym tygodniu jak się wybiorę do gina.:-)

Dziewczyny - dobrej nocki. Zajrzę jutro! Buziaki! :-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry