reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
4 urodzinki ja tez mam taką nadzieje że się uda w drugim pocieszam sie tym że najbliższa przyjaciółka zaszła z drugim szcześciem w trzecim cyklu a wiem ze może byc dłużej zobaczymy w lutym co mi gin powie bo oprócz cytologi zrobiłam hormony ( na tarczyce ) nigdy ztym nie miałam problemów ale gin powiedział że nie zaszkodzi
agnieszkak2
dziewczynki a wy długo się starałyście lub staracie o drugiego malucha?
agnieeszkak2 ja staram sie od listopada aczkolwiek miałam cykl z kosmosu od 20 października do 9 stycznia musiałam luteina wywoływać nigdy wcześniej takich cyrków nie miałam więc ten cykl co teraz to praktycznie 2 cykl starań a Wiki udało się w 3 cyklu
agnieszkak2
Nikolaa to życze Ci aby i to drugie szybciutko ja od porodu cały czas mam regularne cykle nawet śluz sie zgadza...
agnieszkak2
IGASIA czy warto tu wracać to zależy co macie tutaj i czy wam tam nie lepiej
lil_maja
Igasia jeśli chodzi o kasę to powrót byłby bardzo ciężki - ale nie niemożliwy - zależy od Waszej kreatywności Natomiast pod innymi względami WARTO WRACAĆ. Ja spędziłam jakiś czas w Niemczech, potem w Anglii i się nie nadaję do mieszkania za granicą...Wolę klepać biedę w Polsce wśród znajomych i rodziny - a na kasę właśnie szukam pomysłów
Agnieszka2 buziaki urodzinowe dla synka!!!!!!!!! A z powodu @ bardzo mi przykro - ale postaraj się wyluzować teraz na początku starań, ja staram się od września już, Maciuś wyszedł w pierwszym cyklu, myślałam, że teraz też tak będzie i przez to parcie na ciążę przeżyłam wiele gorzkich chwil i wylałam wiele niepotrzebnych łez - mam dziewczyny za świadków. Na spokojnie kochana i wszystko będzie dobrze! Na pewno się uda!
Agnieszka2 buziaki urodzinowe dla synka!!!!!!!!! A z powodu @ bardzo mi przykro - ale postaraj się wyluzować teraz na początku starań, ja staram się od września już, Maciuś wyszedł w pierwszym cyklu, myślałam, że teraz też tak będzie i przez to parcie na ciążę przeżyłam wiele gorzkich chwil i wylałam wiele niepotrzebnych łez - mam dziewczyny za świadków. Na spokojnie kochana i wszystko będzie dobrze! Na pewno się uda!
Dzieki dziewuszki!!!
ten dylemet mam juz od jakis 2 lat,na pewno nie chce mieszkac na Slowacji,
wole byc blizej mojej rodziny...
Nikola wlewam wrzatek do garnka z sola,wchodze pod recznik...i moooocno wdycham te pare,zawsze pomaga calej mojej rodzince.Lepiej sie oddycha i wszystko,co zalega schodzi.Potem myk pod kordle!!
ten dylemet mam juz od jakis 2 lat,na pewno nie chce mieszkac na Slowacji,
wole byc blizej mojej rodziny...
Nikola wlewam wrzatek do garnka z sola,wchodze pod recznik...i moooocno wdycham te pare,zawsze pomaga calej mojej rodzince.Lepiej sie oddycha i wszystko,co zalega schodzi.Potem myk pod kordle!!
reklama
Igasia no jak w końcu położę Wiki to może mi się uda... a jeszcze co do powrotu do polski to obcokrajowiec ma ciężko znaleść pracę mam kolżankę która właśnie wróciła z meżem obcokrajowcem do Polski i on już 2 lata nie pracuje i nie może znaleźć nawet pracy na budowie jako pomocnik....