reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczynki..jak myslicie,czy warto wracac do Polski??????????
Mam ogromny dylemat....zaczynam tesknic,za wszystkim,co polskie.........

reklama
Igasia a jak się robi ta inhalację a co do polski to ja najchętniej bym w kosmos stąd ucięła tu jak się nie ma znajomości albo ustawionych rodziców co najwyżej można palcem w du.. pogrzebać

4 urodzinki:) ja tez mam taką nadzieje że się uda w drugim pocieszam sie tym że najbliższa przyjaciółka zaszła z drugim szcześciem w trzecim cyklu:) a wiem ze może byc dłużej :( zobaczymy w lutym co mi gin powie bo oprócz cytologi zrobiłam hormony ( na tarczyce ) nigdy ztym nie miałam problemów ale gin powiedział że nie zaszkodzi :)

agnieeszkak2 ja staram sie od listopada aczkolwiek miałam cykl z kosmosu od 20 października do 9 stycznia musiałam luteina wywoływać nigdy wcześniej takich cyrków nie miałam więc ten cykl co teraz to praktycznie 2 cykl starań a Wiki udało się w 3 cyklu

Igasia jeśli chodzi o kasę to powrót byłby bardzo ciężki - ale nie niemożliwy - zależy od Waszej kreatywności :) Natomiast pod innymi względami WARTO WRACAĆ. Ja spędziłam jakiś czas w Niemczech, potem w Anglii i się nie nadaję do mieszkania za granicą...Wolę klepać biedę w Polsce wśród znajomych i rodziny - a na kasę właśnie szukam pomysłów :)

Agnieszka2
buziaki urodzinowe dla synka!!!!!!!!! A z powodu @ bardzo mi przykro - ale postaraj się wyluzować teraz na początku starań, ja staram się od września już, Maciuś wyszedł w pierwszym cyklu, myślałam, że teraz też tak będzie i przez to parcie na ciążę przeżyłam wiele gorzkich chwil i wylałam wiele niepotrzebnych łez - mam dziewczyny za świadków. Na spokojnie kochana i wszystko będzie dobrze! Na pewno się uda!

Dzieki dziewuszki!!!
ten dylemet mam juz od jakis 2 lat,na pewno nie chce mieszkac na Slowacji,
wole byc blizej mojej rodziny...
Nikola wlewam wrzatek do garnka z sola,wchodze pod recznik...i moooocno wdycham te pare,zawsze pomaga calej mojej rodzince.Lepiej sie oddycha i wszystko,co zalega schodzi.Potem myk pod kordle!!

reklama
Igasia no jak w końcu położę Wiki to może mi się uda... a jeszcze co do powrotu do polski to obcokrajowiec ma ciężko znaleść pracę mam kolżankę która właśnie wróciła z meżem obcokrajowcem do Polski i on już 2 lata nie pracuje i nie może znaleźć nawet pracy na budowie jako pomocnik....

Do góry