reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

a co się z nim dzieje wiesz ja mam graco z tym że najbardziej jak dla mnie to właśnie brakuje tam adaptera do fotelika po za tym jest dość ciężki i już Wiki a oglądam podobny w sklepie i wydał mi się leki i dość zwrotny wiec z chęcią posłucham twojej opinii

Mamuśka przykro mi wiemże boli ale nowy cykl nowy rok nowe nadzieje wiec trzymam kciuki za ten cykl

Ostatnia edycja:
reklama
wydaje mi sie ze tak szybko to nie zajde w ciążę, bo jakim cudem? mój tylko w sobote i niedziele w domu wiec albo okres albo nie płodne , wiec to bedzie cud jak zajde w najblizszym czasie !!!

Jak dla mnie przednie kółka za małe jak na moje chodniki (często było tak, że kółka wpadały mi całe w dziurę a ja z wózkiem leciałam na boki albo do przodu), wózek baaardzo twardy był, nie ma możliwości pobujania dzidziusia jak niespodziewanie na spacerze się obudzi ( ale niektóre kobietki twierdzą, że wózek jest do spacerów nie do bujania więc każdy ma swoje zdanie)
Nikola plusy też ma :-) Na mieście sprawdził się rewelacyjnie (oczywiście nie w zimę)! Skrętne kółka na zakrętach robią cuda! Zdejmowana gondola dla mnie była zbawieniem, bo Wiki urodził się w styczniu i w domu kładłam go w gondolę, najpierw szedł stelaż, później my i nie musiałam dźwigać całego wózka.

Mamusia a Agnieszce się udało!:tak: Nie trać nadziei kochana!!!
Ja uciekam uśpić Wikiego, bo popołudniu mamy małą wyprawę i musi się przespać.
Papa! Do potem!!!

Klaudusia wiesz w moim graco chyba były nawet mniejsze wszystkie 4:-) ja głównie to po asfalcie i kostkach brukwych bo u nas wyremontowali wszystkie chodniki a co do twardości to ja akurat lubię twarde specjalnie wybierałam twardy żeby mnie nie kusiło bujać Wiki i ja wózkiem zawsze w ruchu bo u nas niema gdzie usiąść z dzieckiem bo nie mamy żadnego parku ani placu zabaw w pobliżu jedynie pod domem a jak mam siedzieć bezczynnie pod domem to zawsze wolałam gdzieś pojeździć wiec jak dla mnie to plusy bo w zimie wózkiem bardzo rzadko wyjeżdżałam teraz wiem że najważniejsze dla mnie to to żeby wózek miał adapter na fotelik...ale co ja tu tak o wózkach rozprawiam jak dopiero mam 2 dzień cyklu jeszcze nawet o staraniach ptaszki nie ćwierkają a co dopiero o jakiejś fasoleczce:-D:-D:-D:-D:-D

Mamuśka tulę, rozumiem Twój ból, bo od września przeżywam to samo co miesiąc..Ale może kolejny cykl będzie udany?? Trzymam kciuki!!!!!!

Klaudusia ale piękny kombinezonik.....A imię Kaja bardzo mi się podoba! Super jest!!!!!

Mamuśka, trzymam kciuki za kolejny cykl. Kochana ja dzieci mam poczęte w wekendy, głowa do góry.
Klaudusia kombinezon fajnusi, ja choć w necie oglądałam dziś ubranka.
Wózek, faktycznie bardzo ważny zakup. Dobrze poczytać Wasze opinie.

reklama
Do góry