reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Izulqa ja znów byłam na wakacjach w szpitalu z powodu krawwienia. Jak wychodziłam ordynator mnie badał i powiedział, że to z ujścia leciało a jeśli z ujścia to oznacza to problemy z łożyskiem, że zakrywa ujście (te tzw. przodujące łożysko) Tylko że z USG wyszło, że łożysko na tylnej ścianie, nie jest przodujące....

Hej Izulqa ja też jestem ciekawa, cóż to się u Ciebie porobiło.
Z tym cyklem to chyba każdej się tak dzieje, ale nie martw się to nie wyklucza niczego u mnie też się pierdaszyło a się udało.
Klaudusia Ty masz wiedzę już nie małą, ja w tych tematach nie bardzo się orientuje. Wiem jednak, że już wszystko u Ciebie będzie dobrze!!!!!
Maja co u Ciebie?

Hej kochane! Ja dziś w pośpiechu, bo zaraz idę po Maciusia do przedszkola, dziś na 2 godziny został :)) Podoba mu się tam, na razie jest jedynym dzieckiem hehe i pani jest tylko dla niego :)))

Z rana byłam u Paulinki. Także może potem więcej popiszę

Objawów u mnie brak niestety. Humor dobry trwa. Dziś dowiedziałam się, że po rozmowie o staż zostałam zaliczona do trójki najlepszych kandydatek - o dziwo, bo zupełnie się nie starałam, a wręcz mówiłam bez składu i ładu :)

Kochane później się wkręcę w rozmowę, bo nie mogę się spóźnić.

Klaudusia nie masz łożyska przodującego - przecież by Ci powiedzieli - nie zamartwiaj się!!!

Kochane gdzie poznikałyście??? Myślałam, że jak wrócę to Was nie nadrobię, a tu cicho sza....

A generalnie jestem przekonana teraz, że u mnie nici z dzidzi teraz, bo się głupia napaliłam i starałam codziennie i rycerzyki nie miały jak się zregenerować. Oszzzzzzzzz...........Następny cykl starania co 2-3 dni znowu i ani trochę częściej :((( Ale już mam dreszcze jak o kolejnym cyklu myślę...

Aga jak mąż dziś????

Kala co u Ciebie??????

Ostatnia edycja:
Maja ja się nie zamartwiam, bo wiem, że będzie dobrze hehe!!!:tak: Na rycerzyki to chyba nie ma zasady... Idź na żywioł i już!!!!!!!!!:-D

Klaudusia jak jestem napalona na dzidzię to nie kieruję się już rozsądkiem - ale od kolejnego cyklu będę co 2-3 dni próbować. Kurde wszystkie metody zawodzą u mnie!!!!! OSZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!

Maja przecież jeszcze nie wiesz że coś zawiodło z suwaczka wynika że jesteś w okolicach owulacji wiec do testu jeszcze hoooohooo wiec bez takich mi tu że nicci z tego bo tego wiedzieć nie możesz no chyba że po jednym liczyłaś żołnierzyki męża hihihihhiihih jeśli się martwisz o żołnierzyki to co 2 dni tak optymalnie i tak jak Klaudusia mówi kup testy ale dopiero po tym jak dostaniesz @ bo ja coś czuje że ci sie uda w tym cyklu.....

Nikolaa chciałabym abyś miała rację kochana!!! Ale ja po ostatnich doświadczeniach nie wierzę...

Klaudusia może skuszę się na te testy...Drogie są? Prosto się stosuje? Bo jak jest skomplikowane i pochłania kasę jak testy ciążowe to masakra.....

Stosowała któraś takie testy???

reklama
ja na allegro kupiłam za 10.99 z przesyłką wyszło 26 bo pobraniową miałam w tym jeden test ciążowy gratis niestety nie wypróbowałam jeszcze bo mój walnięty cykl jeszcze trwa robi się podobnie ja ciązowe tylko że wieczorem zresztą dostaniesz instrukcje do nich

Do góry