reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny na pewno nam się w maju uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pogoda piękna to może i w nas coś się odblokuje i wreszcie będziemy mogły się pochwalić, że niedługo zostaniemy mamami naszych drugich pociech. Myślę, że w tym cyklu miałam owulację, śluz płodny + skok temperatury, więc chyba coś się zaczęło dziać. Teraz znowu dwa tygodnie niepewności i czekania czy @ przyjdzie czy nie przyjdzie. Tak bym chciała nie zobaczyć jej przez najbliższe dziewięć miesięcy. A swoją drogą nie wiem co się dzieje, ale niedawno i moje dwie koleżanki też zaczęły się starać o swoje drugie dzidzie i nic na razie bez efektu

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki wpadlam tu bo dawno mnie tu nie bylo (znaczy nie poczytywalam).Wiekszosci z was nie znam bo za dlugo nie zagladalam.Ale wpadlam wam zyczyc wszystkiego najlepszego,zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly!Ja tez tu czesto zagladalam,i afasolkowalam i to podwojnie!Przesylam wam wszytskim pozytywne fluidki!!!!!!

gastone gratuluje ci podwójnej ciąży ;)))) super!

może rzeczywiście Maj bedzie łaskawy dla naszego zafasolkowania? :)
Pozdrawiam!!

Dzisiaj mam 22 dzień cyklu, a że jestem osobom bardzo niecierpliwą postanowiłam dziś kupić test, no i widzę na nim bledziuteńką kreseczkę, ledwo dostrzegalną. Na razie jeszcze się nie ciesze bo wiadomo, że na test było jeszcze za wcześnie, a nie chce sobie narobić nadziei, żeby później mocniej nie przeżywac porażki. Może powtórzę test za kilka dni, ale teraz bardzo się boje że będzie negatywny, ach ta moja niecierpliwość.

Dzisiaj mam 22 dzień cyklu, a że jestem osobom bardzo niecierpliwą postanowiłam dziś kupić test, no i widzę na nim bledziuteńką kreseczkę, ledwo dostrzegalną. Na razie jeszcze się nie ciesze bo wiadomo, że na test było jeszcze za wcześnie, a nie chce sobie narobić nadziei, żeby później mocniej nie przeżywac porażki. Może powtórzę test za kilka dni, ale teraz bardzo się boje że będzie negatywny, ach ta moja niecierpliwość.
majusia i jak? powtórzyłaś teścik?! :) życzę Ci fasolki oczywiscie

Pozdrawiam dziewczynki!!
;)

kochana powtórz koniecznie za parę dni 3mam kciuki za ciemniejszą kreskę

Niestety tym razem jeszcze się nie udało, dziś 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i tylko jedna kreseczka, a taka miałam nadzieję, że będą dwie. Dostałam nauczkę na przyszłość, żeby za wcześnie nie szalec z testami. Teraz czekam na tą wredną @, mam nadzieję, że przyjdzie szybko.

Niestety tym razem jeszcze się nie udało, dziś 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i tylko jedna kreseczka, a taka miałam nadzieję, że będą dwie. Dostałam nauczkę na przyszłość, żeby za wcześnie nie szalec z testami. Teraz czekam na tą wredną @, mam nadzieję, że przyjdzie szybko.
och przykro mi kochana a tak trzymałam za Ciebie kciuki:(
nowy cykl nowa szansa

reklama
przykro mi że nie udało się tym razem...
tulam i nie smuc sie jest nowy cykl i nowa nadzieja

Do góry