właśnie mnie też boli to chyba na tą pogodę bo raz deszcz raz słońce i do tego ten wiatr nie lubię wiatrów brrlopop nadal czekasz na @ widzę...
mnie głowa strasznie nawala coś
zimne piwo z lodówki wieczorkiem i lulu :/
reklama
majusia221
Fanka BB :)
lopop trzymam kciuki, za to żeby @ nie przyszła, a test, kiedy już zdecydujesz się go zrobić pokazał 2 piękne kreseczki.
K
Kinga85
Gość
witam was
..no ja daję sobie spokojnie czas do środy nawet bo lubi mi sie spóźniać :/
lopop a jak u ciebie?
lopop a jak u ciebie?
przyszła z rana nawet niebolesna tylko dzisiaj głowa boliwitam was
lopop a jak u ciebie?
majusia221
Fanka BB :)
lopop szkoda, że tym razem też sie nie udało, ale trzymam bardzo mocno kciuki, za to żeby w następnym miesiącu się udało.
Kinga85 a jak u ciebie?
Na moją prolaktynę chyba jednak trochę te tabletki działają bo w weekend pierwszy raz od nie wiem już kiedy zobaczyłam u mnie śluz płodny, może wreszcie coś zacznie się dziać.
Kinga85 a jak u ciebie?
Na moją prolaktynę chyba jednak trochę te tabletki działają bo w weekend pierwszy raz od nie wiem już kiedy zobaczyłam u mnie śluz płodny, może wreszcie coś zacznie się dziać.
&&&&&&&&&&&& kciuki i do dzieła wykorzystaj swojego M.lopop szkoda, że tym razem też sie nie udało, ale trzymam bardzo mocno kciuki, za to żeby w następnym miesiącu się udało.
Kinga85 a jak u ciebie?
K
Kinga85
Gość
Kinga85 a jak u ciebie?
u mnie juz 5d.c. heh tak wiec wszystko jeszcze przed nami pewnie!
3mam kciuki za was!!! działajcie i niech owocuje! ah niech zaowocuje u każdej z nas w koncu
K
Kinga85
Gość
ha nie żartuj sobiekinga pochwal się przepisem na strogonofa
kupujesz makaron najlepiej swiderki kolorowe
miesko najlepiej wolowe albo wieprzowina ikroisz w kostke
pieczarki i cebule podsmazyc troche i do tego potem dodaje sos stroganof z fix knorr
makaron na taleze
polewasz gotowym juz sosem z mieskiem i gotowe
ja robie taki prosty i szybki
no i dla nas pycha
reklama
a ja myślałam że ten przepis masz na dziczyźnie i taki ten co wiesz w restauracjach i na przyjęciach i weselach podająha nie żartuj sobie
kupujesz makaron najlepiej swiderki kolorowe
miesko najlepiej wolowe albo wieprzowina ikroisz w kostke
pieczarki i cebule podsmazyc troche i do tego potem dodaje sos stroganof z fix knorr
makaron na taleze
polewasz gotowym juz sosem z mieskiem i gotowe
ja robie taki prosty i szybki
no i dla nas pycha
ten to rzeczywiście łatwy hihi