E
Ewcia81
Gość
yhy no to szkoda,,czekamy razem z toba na paździenirkowy wynik kochana,,,niestety, teraz wynik negatywny, czekam na @ i tyle ................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yhy no to szkoda,,czekamy razem z toba na paździenirkowy wynik kochana,,,niestety, teraz wynik negatywny, czekam na @ i tyle ................
no to czekamyyyyya ja troche optymizmem powieje, bo skoczek tepki mialam :-) Tak wiec serducha byly no i teraz poczekamy na efekty ;-)
no tez za to trymam kciukaski]Gwiazdeczka mam nadzieje, że już masz dwa serduszka
a fluidki już też łapie
Nazywam sie Agnieszka, mam już córeczkę Weronike, a teraz walczymy o druga dzidzie.
Starania zaczeliśmy od sierpnia zeszłego roku, w marcu nam sie udało, ale niestety fasolka sie nieutrzymała,:-( także wojujemy dalej
......
a mi wczoraj całe uporządkowane życie w ciagu godziny wywróciło sie conajmniej o 360 stopni, mam nadzieję,że na lepsze, więc nawet lepiej, że ten miesiąc bez II bo było by ciężko ........