reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

W sumie to przed ciążą miałam 28-29 ale też nie było odstępstw od tej reguły. Nie wiem czemu nie skapnęłam się że mi się @ tydzień spóźniała hi hi ... ale za to linie na teście były aż czarne od hcg :tak::-)
Teraz 26-27 w zależności od tego jakiego figla spłata mi faza lutealna. ale tak, bardzo mam regularnie na szczęście.

Cały czas sprzątam - i powiem że zaczęło mi to frajdę sprawiać o dziwo. Może to widok zasłon i chęć żeby reszta chociaż posprzątana była i do nich pasowała :)

reklama
do jutra fiolecik ;-) ja też zaraz znikam na zakupy, z jednej kartki zrobiły mi się dwie...ech skąd na to brać? :confused2: pewnie zajrzę wieczorkiem, więc nie piszę do jutra

dzięki wielkie na słowa otuchy DOTKASS i FIOLETOWA:-)
dzisiaj byłam na rozmowie o prace, ale pogoda i humor nie dopisał i jakoś nie wydaje mi się,żeby się udało:no:
poczekamy zobaczymy
trzymam kciuki za wasze staranka!!

Dotkass - Enya tak długo była w pozycji za 15 trzecia, że już jej tak zostało :-D:-D:-D

Zobaczcie co zbudowało moje dziecko. Chodzi i wyciąga coś z szuflady w kuchni i cały czas się upewnia że siedzę na kanapie ... "mamo, siedzisz na kanapie? - na to ja " tak, kochanie, siedzę" ...
"to dobrze mamo..."
a teraz znów coś znajduje he he ... i
"potwory istnieją mamo, istnieją!... czy wszystko w porządku mamo...? bo potwory istnieją wiesz???" Zaraz się posikam!!! :-D a oto budowa która powstała przed chwilą... i nie pytajcie skąd ona to bierze... :eek::baffled:
Zobacz załącznik 453449

Hehehe mou ale się uśmiałam!!! Budowla jest the best, moja za to tak rysuje ręce ludzikom że są bez palców, zaokrąglone i odcięte - też nie powiem jak to wygląda:-) Mój mąż powiedział że ma nadzieję że ona w przedszkolu tak nie rysuje hehhee

Ja mojemu też wczoraj dałam spokój, byłam zresztą na winku z koleżankami i jak wróciłam to praktycznie spał. Zresztą teraz mam okres niepłodny to już tak bardzo mi się nie chce...;-)
Mam mnóstwo białego śluzu, ale naprawdę dużo, zazwyczaj nie miałam śluzu w ogóle, albo mało a teraz...:-)No i wilgotno mi...Ale to chyba dobrze??? Tempka ładnie w górę.
Mou czyli ja rozumiem że jeszcze w tym tygodniu będziesz testować ??? I już na Święta może być wiadomo??:-) Ja wierzę, wierzę!!
Fioletowa jeśli dobrze się czujesz to super bo słyszałam że niektóre dziewczyny mają jazdę po bromergonie, ale z drugiej strony wielu pomógł...
Dotkass działaj, działaj nie przestawaj!!! I obstawiaj grudzień!!!
Kariin a Ty co tak umilkłaś???

Oj - Enya - nie wierz we mnie, bo ja odpadam. Powinnam testować w niedzielę tak oficjalnie, ale teraz jestem na etapie że mi się nie chce nic a nic.

reklama
Wybrałam się na zakupy- sama, wzięłam samochód, zostawiłam Amelcię z R i pojechałam- nareszcie kupiłam wszystko co potrzebowałam, bez nerwów i tony zupełnie zbędnych rzeczy :tak:

porządkować będę jutro od rana, bo wieczorem już będziemy mieli gości :-)

enya, biały śluz? dużo? ciekawe kto tu na grudzień się szykuje :-):happy:

mou, ja widzę, że my humorami "chce mi się, nie chce mi się", "dół, góra" wymieniamy...przytulam...zmienne humorki kilka razy na dobę, może jednak coś znaczą :confused:

Do góry