reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
jeszcze coś fajniejszego znalazłam - ten sam lek (ten sam skład) CABASER! i dużo dużo tańszy. Może zadzwoń do tej swojej lekarki i jej zapytaj.
a - i jeszcze Cabergoline.

Może być trudno dostępny i jeden i drugi. Niestety...

Ostatnia edycja:
z drugiej strony dziwię się, czemu leki na padaczkę są aż tak drogie. Może refundowane są tylko jeśli kupujesz je na to konkretne schorzenie.

Aż się sama wciągnęłam z ciekawości czemu ten lek jest taki drogi...
i znalazłam info że dziewczyny realizują recepty polskie w Czechach (są realizowane - w końcu Unia) i 8 tabletek to koszt ok 180zł. Można zeskanować receptę a oni wysyłają lek. Trzeba tylko aptekę znaleźć. he he - dużo kombinowania, ale jakie zyski :-D

Ostatnia edycja:
ech mou - ceny leków w polsce są w ogóle z czuba wzięte - masz dofinansowane stare ***** a niedofinansowane nowe skuteczne leki...
hormon wzrostu jest np przyznawany bodajże w 4 schorzeniach, a schorzeń które wymagają tego leku jest więcej
ech lepiej nie gadać i się nie stresować...

jak miałam ubezpieczenie w niemczech to też wszystko miałam refundowane... a tu dupa, masz rodzić dzieci, ale za to żeby zajść zapłać sama...

reklama
Do góry