reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Natknęliśmy się na następujące problemy

• Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 6 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

takie cos mi wyskakuje a cykl sie pokazuje w sygnaturze ale za cholerke nie chce sie zapisac;/

edit.; udalo sie ;)

reklama
Iza kciuki zaciśnięte ten spadek to bardzo minimalny;-)
Aleksandra tez bym chyba zrobiła taki lampion sama zamiast dawać komuś 30zł. Fajnie że Zbyś dumny
ana_83 pracuj sobie pracuj i dawaj znać co tam u Ciebie:tak:
rosean mocno mocno zaciśnięte kciukasy. Bo to tak jest my też staramy się od niedawna. Za pierwszym razem się nie udało i stres sie pojawił zupełnie pewnie niepotrzebnie. Wmawiam sobie choroby i inne bzdury a pewnie na to jak na wszystko potrzeba czasu
Fioletowa ja myślę, że ty możesz mieć teraz to samo co ja. Poprzedni cykl mocno opóźniony u ja w następnym miałam owulkę dopiero 24dc i widzisz dziś 34dc i dalej nic więc zakładam, że następny tez się wydłużył i teraz tak będę miała
Aleksandra jak ja bym sie z Tobą zamieniła i posiedziała w domu, bułeczki popiekła, misie poszyła ech mogłabym być kurą domową matką 5-tki dzieci:-D
iza dzięki za kawkę własnie piję z piankę:-D

Paajka ja testuję 3 grudnia:))

Siwa musisz ten link wkleić pod tamtymi bo tak nie widać bo się połączyły.
kakakarolina kciuki zaciśnięte mocno, ktoś musi wkońcu zacząć

Jakoś nie mogę się do pracy zabrać. Gosposia do sprzątania by się przydała:-D

czyli karolina ty chyba pierwsza testujesz...
możliwe, że ten cykl też mi się pogibał, chociaż obstawiam jednak że dziś owu, te wczorajsze bóle...
zatestuję i zobaczę...

Witam sie!
A ja zatestuje dopiero 10 grudnia,jesli @ nie przyjdzie wczesniej...
Milego dnia Wam zycze,zerkne ponij,jak Nalka bedzie spala,bo etraz wybywamy na spacer do biblioteki,paaa

reklama
Do góry