R
RiSiA
Gość
Iza musisz zwrócić uwagę na to, ze mierzysz termometrem z 1 miejscem po przecinku więc tam gdzie masz 36,1 to moze byc również 36,19 czy 36,11 a to na wykresie bedzie juz widać ładniej. Skok masz wtedy jeżeli jest 0,05 st i potwierdzone 3 tempkami więc dokladnie tam gdzie masz postawioną granicę zobacz sobie u mnie na wykresy szczególnie na ciążowy... w 4 dfl miałam identyczny spadek jak Ty i było to implantacyjnewięc jeżeli jutro będzie skok to może coś sie zaczyna pozytywnego dziać widzę, ze Ty z tych niskotemperaturkowych dziewczyn :-)
Ana co to za dołek co????????????? po dupie chce dostać????
ja tak albo obstawiam u Ciebie, ze sa pęcherzyki i organizm robi kolka podejść do owu... tak jak u mnie no zawsze mam szyjkę otwartą ok. 8 dc śluz jak BJ a owu mam później... albo masz cykl bezowulacyjny...
nie martw się kochana ja pewnie też nie będę sierpniówką wiec jak coś będziesz miała towarzystwo bo ne dość, ze mam teraz te implanty robione, dodatkowo stres no i było przytulanie codziennie... no i dziwnie boli mnie podbrzusze :-(także stawiam, ze u mnie owu nie było... ale dowiem się 30 na usg
Lolciu a który dc teraz masz??
Ana co to za dołek co????????????? po dupie chce dostać????
ja tak albo obstawiam u Ciebie, ze sa pęcherzyki i organizm robi kolka podejść do owu... tak jak u mnie no zawsze mam szyjkę otwartą ok. 8 dc śluz jak BJ a owu mam później... albo masz cykl bezowulacyjny...
nie martw się kochana ja pewnie też nie będę sierpniówką wiec jak coś będziesz miała towarzystwo bo ne dość, ze mam teraz te implanty robione, dodatkowo stres no i było przytulanie codziennie... no i dziwnie boli mnie podbrzusze :-(także stawiam, ze u mnie owu nie było... ale dowiem się 30 na usg
Lolciu a który dc teraz masz??