reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
czyli nie ma co się wkręcać :( ja dotychczas nidgy nie miałam ani cienia, ani jakiejś bladziuchny, zawsze jedna gruba krecha dlatego tak się podekscytowałam :( a jak w ogóle wygląda cień cienia ? jest znaczcie bardziej wyrazny od mojej "kreseczki" ?

mniej wyrazny kobieto ty masz 2 kreski na tescie :)
powtorz juyto beta przyrasta wiec jutro powinny byc wyrazniejsze:)

czyli nie ma co się wkręcać :( ja dotychczas nidgy nie miałam ani cienia, ani jakiejś bladziuchny, zawsze jedna gruba krecha dlatego tak się podekscytowałam :( a jak w ogóle wygląda cień cienia ? jest znaczcie bardziej wyrazny od mojej "kreseczki" ?

Bladziutka kreseczka oznacza ciążę JaM !!!!:-) Cień cienia to bardziej takie widmo niż kreseczka, a na Twoim teście jest bladziutka kreseczka

i chyba tak zrobię, jak jestem to jestem, jak przyjedzie M i tak muszę wyjść kupię jakiś bardzo dobry test
poczekam tylko na M, żeby niezależna osoba widząć test na żywo stwierdziła czy mam omamy czy też jest ten cień cienia :D
kup w aptece superczuły test - najczulszy jaki mają i spróbuj ponownie , ja bym nie wytrzymała do jutra hihihihi

Mamma - O KURCZACZEK !!!!!!!!!!!!!! JA TAM KRESKĘ BLADĄ WIDZĘ A NIE CIEŃ CIENIA !!!!!!!!!!
TEST JUTRO RANO KONIECZNIE, ALE JA JAK BYM TAKI "CIEŃ" MIAŁA TO BYM SIĘ NIE ZASTANAWIAŁA :-D

Pajkaa - ja śluzu właśnie mam cały czas dużo takiego białego kremowego. A cień to u mnie cień cieniowego cienia :) nie tak jak u Mammy :) więc chyba nic mi nie wyjdzie... hlip hlip ...
Zrobię jutro. Na razie plamień nie ma żadnych, tempka po spacerze 37.86 !!! W poprzednim cyklu nie rosła aż tak po wysiłku czy spacerze, oscylowała wokół 37, i nadeszło krwawienie.
Nie wiem sama, po woli tracę nadzieję... test owu nie wyszedł.. a miałam na niego nadzieję :(

AAA - Mamma - mnie też cały czas uciska prawy jajnik, właśnie szczególnie przy siedzeniu :)
Ale nieee... u mnie to jest tak że jak jedna zaciąża to ja już @ dostaję :-D

... no tak - ja przyszłam a wszystkie inne uciekły... :(

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
j apowrocilam z wioski;) i widze ze tu takie rewelacje:)
Mama ja awidze blada kreske i chyba juz ci moge pogratulowac;))
Mou zaraz sie okaze ze dobrze ze ci tych lekow jeszcze nie wyslalam bo juz nie beda potrzebne;) trzymam kciuki zeby tak bylo!!!
no a jak nie to wysle i w nasteonym cyklu na pewno sie uda;) a kiedy masz termin okresu??

Mi wyszedl cien cienia na 4 dni przed planowanym okresem ale znacznie mniej widoczny niz Mammie a juz dzien pozniej wyrazniejsza kreska i to nie z pierwszego moczu wiec jutro powinnas juz miec eleganckie 2 kreseczki;))
ja jestem ciagle zmeczona a moj synek wrecz przeciwnie;/ p 21 juz spie i od rana juz czekam kiedy nastapi ta godzina;/ no i ostatnie 4 dni mega mdlosci ...na szczescie dzisiaj juz lepiej;)

aldo kiedy usg?? ja jeszcze 6 dni...mam nadzieje ze szybko zleci bo strasznie sie martwie co tam jest...a w ogole to ciagle mam schize ze moge miec blizniaki...nie wiem dlaczegi..moze dlatego ze nie chce i sie boje ze moze wyjsc bo moj dziadek ma braci blizniakow wiec w sumie mam szanse ale to by byla jakas masakra;/ przy pierwszej ciazy chcialam blizniaki a teraz to chyba sie zalamie...juz nie bede spac jest a o seksie maz moze zapomniec;pp

reklama
JaMamma - no, no, to nie jest zaden cien cienia bo ja wyraznie widze kreske :-) Blada, ale jednak ! :D na Twoim miejscu zrobilabym sobie kolejny test TERAZ i jak wyjdzie to samo to znaczy, ze tamten nie byl wadliwy i krecha bedzie ciemniala ! :-)
Mou jak sie czujesz ? :D
Fioletowa i Pajka - ja tez trzymam moje dwa testy z poprzedniej ciazy... A z tej tez sie nie pozbywam :-)

Kurcze dzisiaj to takie mam przygody ze moj L. musial wrocic do domu. Bo nie dawabym rady zaopiekowac sie Aleksem, a co dopiero go nakarmic...

Do góry