reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ullana - jesteśmy z Tobą!!! trzymaj siebie z groszkami w jednym kawałku :-D:-D:-D wszystko budziet ojrajt :) Szkoda że nie napisałaś co się okazało po badaniu??? dlaczego teraz do szpitala ???
Rysica - ja też myślę że za wcześnie u Ciebie na implantację - bardziej to plamienie pod jajeczko można podpisać, bo plamienie może być tuż przed, w trakcie i po. Tak czy siak to Twój czas, a męża przekup bielizną.... albo jej brakiem... :-D

MOU - dziś mąż w pracy, jak wróci, to nie będzie miał siły, bo dziś będzie miał naprawdę ostry zapiernicz przez 12h - wyobrażasz sobie 12h na nogach, stojąc w pozycji przykurczonej przed blatem w temperaturze 50 stopni?????... Poza tym - jak go "zmuszę" to i tak nic z tego nie wyjdzie...
poza tym śluzu płodnego brak, szyjka twardsza... Sama nie wiem... ta tempka nie powinna spaść!!! jeśli spadła, to znaczy, że nie było owulacji. chyba... Bo o owulacji świadczą trzy temperatury wyższe, wyższe o 0,2 stopnia od najwyższej z 6 poprzedzających skok...

Rysica - może ten spadek nie ma znaczenia, może termometr zaszfankował w danej chwili, wiele różnych czynników... może jeszcze skoczy do góry i tak się utrzyma??? nic nie jest wykluczone... mierz aż do końca, nie tak jak chciałaś tylko do owu... przekonamy się co z tego wyjdzie....

MOU - Ja już nie wiem... Termometr raczej nie zaszwankował, bo odłożyłam go i za 15 minut znó zmierzyłam i było tyle samo...
ale znalazłam taki wykres wśród tych przykładowych na 28 dni
Drugi - szczęśliwy - 28dni
sama nie wiem co o tym myśleć... Chyba bym najbardziej chciała, żeby to był jednorazowy spadek... a jutro tempka żeby była wysooooko...

A widzisz Rysica :):) czyli jednak wszystko jest możliwe :) ta dziewczyna też miała dwa spadki :-)
Pajkaa - w 16 dpo ???? toż to straaasznie długo!!! To nawet gdyby mi betę zrobili to nic by nie wyszło skoro jeszcze mogło nie dojść do implantacji??? no szok no...
a ja tak już bym chciała zobaczyć 2 kreseczki... tak mnie nakręca ta moja tempka że szok!!! Tak podskoczyć 4d po spodziewanej??? No kurczę...

Witam,
trochę milczałam ale miałam strasznego doła, przez sobote i niedziele bolało mnie podbrzusze jak na @, ale dzis rano juz nie i nawet rano zamdlio mnie ale tylko raz, dziś mam 29dc, sama nie wiem co się dzieje
MOU co u Ciebie ? Jak testy lub jakies obiawy?
Sweety nie martw się wiem ze to tak łatwo powiedzieć , ale musi byc dobrze i bedzie! Trzymam kciuki, moja córcia(też 9lat) marzy o rodzeństwie

Wczoraj biegaliśmy na placyku, niunia była wniebowzięta... bo.... było siedmioro polskich dzieci... w każdym wieku, nawet w wieku niuni... ONA MUSI MIEĆ RODZEŃSTWO !!!
Wiola - no u mnie testy nic nie pokazują. Okresu brak już 4 dzień... temperatura rośnie zamiast maleć, więc czekam cierpliwie, choć powiem szczerze że mam wielkie nadzieje przez tą temperaturę...

reklama
słuchajcie, a jest gdzieś jakieś miejsce, gdzie można wykres pokazać specjaliście od npr, żeby ocenił? wiecie, przez internet. Bo szukam i nie mogę znaleźć...

Do góry