reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja do gina ide juz za 10 dni znowu!!! juz sie doczekac nie moge...! tak chce zobaczyc moje malenstwo... mysle, ze ono tam jest, w koncu objawy i wsio inne mam prawidlowe... buniek nie boli bardziej niz zwykle (czasem cos zakluje, jak to mowi czarna) albo krzyz mnie boli (tez czasem, jak dlugo siedze albo chodze, ale nie mocno)... jejku jej!... fce mojej dzidzi!!!!

Hej! Ja też mam termin na 3 grudnia :)))). Jestem z Białegostoku, będzie to moje pierwsze dzieciątko. Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

czarna dziekuje za linka z "suwaczkiem". w koncu mi sie udalo.. ;D

aenye bylas juz wczesniej u gina??? za duzo tych info, zeby wszystko od poczatku czytac :) ja mam nastepny termin dopiero na 26.05. :( tez sie nie moge doczekac !!!

amelkaaa GRATULUJE !!! rowniez czekam dopiero na mojego pierwszego dzidziusia :)

amelkaaa :) gratulacje :) wieksza czesc z nas czeka na swojego pierwszego dzidziolka, bedziemy sie zatem wspierac :) :) :) a wielokrotne mamusie sluza rada :) :) :)
wstawiaj suwaczek! :)

wesmonika :) :) :) no bylam u gina, pod koniec 6 tygodnia (5 tyg i 6 dni) i nie bylo jeszcze nic widac... ale widze, ze ty tez bylas niedawno i tez dopiero 3.5mm :) :) :) wiec rosna szanse, ze zobacze moje malenstwo na nastepnej wizycie :) :) :) mam okropnie wielka nadzieje, ze je zobacze...!

hmm...znowu mi suwaczek uciekl grrr trudno... bede dalej sie meczyc az go pokonam:)

aenya u mnie bylo widac malutka kropeczke i to w duzym powiekszeniu, jak to powiedziala pani lekarka :) serduszko juz bilo :) wtedy bylam w 6 tyg. i 2 dniu. jezeli pojdziesz dopiero za 10 dni, to napewno zobaczysz swoje malenstwo:)
koniecznie daj znac jak bylo ;) popros o zdjecie, jezeli zrobia.. bo ja gapa o tym nie wiedzialam i mi nie dali bo poszlo do dokumentacji :( mozliwe, ze u kazdego gina jest inaczej :)

Udało mi się wstawić suwaczek :))))). A ja też nie dostałam zdjęcia dzidzi, a robiłam w 7 tygodniu USG. Następne mam w połowie maja, więc na pewno poprosze. Pozdrawiam i zdrówka przyszłym mamusiom życzę!!!!!

Cześć kochane mamunie  :laugh:
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo długo do Was nic nie pisałkowałam. Ja niestety całe dwa tygodnie leżę jak placuszek w domciu  :-[ Wszystko przez te plamienia na początku 6 tygodnia. Teraz pozostał tylko jakiś jasnobrązowy śluz. Mam nadzieję że to wszystko mi nareszcie minie. Kolejną wizytę u lekarza mam na 9 maja i już nie moge się doczekać jak wyjdę z domku  ;)  Robiłyście już może jakieś badania no wiecie krew, masa ciała i te sprawy? U mnie to juz 8 tydzień  a przez to leżenie to jestem tak jakby "w lesie" z tym wszystkim.

czesz dziewczynki, w tym pieknym majowym dniu :) :) :)

paszczaczek - no to faktycznie, szkoda, ze musisz tak lezec... a dostalas jakies leki? jak plamienia ustaja to bardzo dobrze! :)

amelkaa - a ty juz w 10 tygodniu... uau :) :) :) tes bym jus fciaua... :)

ja tez jeszcze zadnych badan nie robilam :/ mysle, ze zadzwonie do gina i zapytam... i tak wszystko prywatnie musze robic. nie kazal nic robic, moze dlatego, ze moglo byc roznie z ta moja dzidzia... ale mysle, ze bedzie - co ja mowie, jest! - dobzie :) mam wrazenie, ze mi buniek powoli zaczal "róść" ;-) tak leciutko mi sie spojenie wybrzuszylo ;-) ale moze mam taki film.. ;-)

reklama
Do góry