reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja cos ciezko reaguje na zmiane pogody. Ale kupilam mojej coreczce na urodzinki takiego smiesznego misia interaktywnego. Smieje sie, chrzaka, chrapie i caly sie rusza. Mam dzis Jule z glowy:) Jest zauroczona, ja zreszta tez.
Jezu wlasnie sobie uswiadomilam, ze musze leciec na poczte wyslac pita! Masakra. W pore sobie przypomnialam...

reklama
Aż dech zapiera, poprostu brak słów, PIĘKNE:)))

Czuły dotyk, pieszczota,
Pocałunek namiętny,
Później chwila uniesień,...
i już jestem poczęty.
Początkowo żem mały,
Niczym zboża ziarenko,
Z każdym jednak tygodniem
Rosnę Ci mateńko.
Pod serduszkiem Twym siedzę,
Owoc Twojej miłości,
A o moim istnieniu
Świadczą Ci nudności.
I tak dzionek za dzionkiem
Coraz większy się robię,
Wkrótce na ekranie
Oglądniesz mnie sobie.
Zobaczysz mnie mamusiu,
Jak leżę cichutko...
i jak moje serduszko,
Bije mi szybciutko.
Kiedy będę już "duzi",
Zacznę ruszać się mamo,
A Ty będziesz przez brzuszek
Głaskać mnie co rano.
Będziesz mówić mi czule
Że jestem kochany
I przez Ciebie tak bardzo
Już oczekiwany.
A gdy pierwszym krzykiem
Swoje przyjście zaznacze
Łzy radości i uśmiech
Twe mamusiu zobacze.
I na piersi Twej legnę
Byś utulić mnie mogła,...
by ten moment w pamięci,na zawsze pozostał.
Twój dzidzidzius

witam kochane mamusie. zaczne od tego, ze wierszyk jest przesliczny, az plakac sie chce ze szczescia:)
w piatek bylam u gina:)no i widzialam juz moje malenstwo !!! mialo dopiero 3,5 mm wzrostu ale do dzisiaj to z pewnoscia juz podroslo ;D mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
niestety nie moge pochwalic sie jego pierwszym zdjeciem USG, bo mi nie dali :mad: zostalo w aktach a ja jako jeszcze niedoswiadczona mama nie wiedzialam, ze trzeba sie wczesniej upomniec :-[
jestem ciekawa jak sie czujecie???
ja swietnie, oprocz tego, ze mnie wszystko swedzi :laugh: chyba zaczynam sie juz rozchodzic ::)
czarna dziekuje za wpisanie na liste.
pozdrawiam was serdecznie i gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom:)

reklama
czy ktoras z was moze mi przy okazji podpowiedziec jak wstawic tutaj obrazki :( :mad:
jakos sobie nie moge poradzic :-[
chodzi mi o te na dole :laugh:

Do góry