reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dziekuje Wam dziewczynki za tak mile slowa:):) milo wiedziec, ze nie jest sie samemu w takiej sytuacji, ze inne mamy trzymaja kciuki, dziekuje:*

reklama
Agnes, Gabi - ubieglyscie mnie ;D ;D ;D

Ja tez jestem grudniowka 2005 i tez rok temu o tej porze nie wiedzialam jeszcze ze jestem w ciazy... malo tego, rok temu o tej porze to jeszcze nie bylam w ciazy, rok temu o tej porze mialam dopiero ostatnia @ ;D ;D ;D A zaszlam 8 lub 9 kwietnia, dowiedzialam sie 4 tygodnie pozniej, wiec jeszcze czas dla grudnioweczek 2006, przynajmniej tych z konca miesiaca - bo ja 27 rodzilam :)

Pozdroweczka dla wszystkich przyszlych mamus :)

Gabi, Agnes, Wanda witajcie....ech jak miło cofnąć się w czasie ;) :laugh:

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) ja tez jestem z Grudnia 2005 ale dobrze pamiętam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży a było to 12 kwietnia kiedy zrobilam test :laugh: Myslę ze zaszłam gdzieś tak właśnie koło 30-31 marca a termin miałam na 21 grudnia :) no ale urodziłam 11 grudnia :)
Wszystkim przyszłym mamusiom życzę wiele szczęścia i radości z tej małej fasolki a potem juz z ślicznego dzidziusia :) aby wszystko układało Wam się po Waszej myśli i abyście przeżywały tą ciążę z uśmiechem na twarzy mimo mdłości, bólów bo to najpiekniejszy okres a potem to już sama radość :laugh: :laugh: :laugh:
życze powodzenia!!!!
Pozdrawiam :)

hej...widze ze grudniówki 2005 opanowały wątek ..:)..ale co grudzień to grudzień i sentyment pozostaje.

a moj AL ju z we mnie siedział 4 dni..:D..jejku a 20 kwietnia dowiedziałam się że jestem w ciąży..:D.

powodzenia wszystkim mamuśką grudniowym 2006..:)..dużo radości i wszystkiego co naj naj najlepsze i duzo szcześcia z noszenia kruszynki pod serduszkiem..:)

Marthusia..a Tobie kochana duzo optymizmu i szybkiego zafasolkowania..i mniej stresow..no i sama wiesz wszystkiego co sobie zazyczysz..:)..czekamy aż w końcu nam napiszesz jaka to jesteś szczesliwa z pierwszego bezzebnego uśmiechu szczescia który będzie tylko dla Ciebie..bo reszta bedzie już dla wszystkich forumowych ciotek..:)

Dla mnie ten m-c też mam znaczenie bo 6 grudnia się urodziłam :) , poza tym życzę powodzenia, cierpliwości i dużo zdrówka...

Narazie cisza żadna grudniówka 2006 się nie odzywa ale to kwestia czasu...

Pozdrawiam

Witam,

jestem grudniową mamusią! Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży!!! Zrobiłam test dziś, chodź @ miała być w nocy albo jutro rano.
Mam nadzieje, że nic się nie zmieni w cągu weekendu.
Pozdrawiam

No pewnie ze sie nie zmieni:) Gratuluje:) Bardzo sie ciesze z twojego dzidziusia:)
Zycze lekkiej ciazy:)
Mama Listopadowa:)

No i zaczęły się w końcu powoli ujawniac grudniowe mamuśki. Dla mnie grudzień to jeden ze wspanialszych miesięcy. W grudniu poznałam mojego męża, a w grudniu dwa lata późńiej wzięliśmy śłub :) Fajnie Wam się grudniowe mamusie trafiło. Życzę wszystkim Wam spokojnych ciąż.

Witajcie kobietki i szczęśliwe przyszłe mamusie!!!!

Ja jestem grudniowką 2004 i wyglada na to ze teraz też urodzę w grudniu 2006  ;D
20go robiąłm sobie pierwszy test - wyszedł negatywnie, powtórzyłam 27go był pozytywny  ;) I jak tu zaglądałam w poniedziałek nie było jeszcze tego wątku dla mama grudniowych.
Przy pierwszej ciąży miałam termin na 2go a urodziłam 13go grudnia kochanego synka Wiktorka :D Teraz z moich obliczeń wychodzi że powinien to być 4 grudnia, ale z kalkulatorków internetowych różnie - koniec listopada, poczatek grudnia. Zobaczymy jak to będzie.

Gorace buziaki dla wszystkich szczęściar, które teraz dowiadują się o nowym życiu - naszym dziecku, które zaczynają nosić pod sercem!!!!

reklama
No to zaczely sie pojawiac grudnioweczki 2006 :) Bardzo sie ciesze i gratuluje Wam dziewczyny !!!
Dorotko - a Tobie teraz dziewczynki dla Wiktorka :) Ja tez mam Wiktorka i teraz w grudniu urodzilam Paulinke :) Fajnie miec parke :)
Powodzenia wszystkim mamusiom :)

Do góry