reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

lal sugar:-D

my 28 smigamy na koncercik do chorzowa, ale sie ciesze:sorry2:

no i szykuje sie wesele w lipcu, tyz fajnie

ja tez chyba zaraz sie zegnam

reklama
Dita:-D:-D

squo Sara to moje ulubine imie:tak:
a nazwyma się Malwina:dry:

Sugar no to czekam na rezultaty!!
a z tym imieniem mnie zaintrygowałaś:nerd:

Witam

Kawe swierzo zaparzona na stol klade czestowac sie.

Saraa Malwinka tez slicznie ,mnie sie podoba.:tak:

Sugar no no teraz to nie pogadasz fiu fiu.... a jakie masz imiona,jesli mozna wiedziec?

Atol wybaw sie i za mnie bo ja juz z ciocialam przy mojej brygadzie a szczegolnie przy najmlodszym.

Sliczny dzien dzis u upal sie szykuje chyba wyrzuce mlodego na dwor.
Pojdziemy przed blok na kocyku polezec :tak: Sasiedzi beda miec radoche :zawstydzona/y:

Kurcze ale sie dzis wyspalam.
polozylam sie ok 9.30 i wstalam jeszcze przed Pyza o 8.45
A maluch spal do 9.10.
Wstala sama z lozka przyszla zobaczyc co sie dzieje jeszcze zaspana.

A eraz wlasnie ja zlapalam na myciu zebow w lazience bo zapomnialam drzwi zamknac.

Lece na sniadanko i po kawusie.

Ja tez nie wiedzilaam ze Sugar uzywa drugiegi imienia.

Dita zdrowka dla dziewczynek

Squo fajnie ze niedlugo na swoim bedziecie.

U nas wczoraj lalo caly dzien . Dzis lepiej bo nie leje ale chmurek sporo.

Jade dzis kolejna chatke ogladac. Znalezlismy fajna ale troche za droga a nie chca zejsc z ceny. Trzymajcie kciuki bo chcielibysmy sie jak najszybciej przeniesc...najlepiej przed moim wyjazdem do Pl.

sa raa no bo skad mialas wiedziec :rofl2:
z tym imieniem to tylko urzedowo, jakos nidy nie nazywano mnie inaczej

a co do kampanii to sie zobaczy

alez dzisiaj leniwy dzien
jakas masakra
dobrze ze juz cieplo]
od pt ma byc 30 stopni

atol jaki koncert?
police?

wszystko przeczytalam i zapomnialam zupelnie co mialam napisac ;)

moze ze sama siedze w pracy bez mojego wspoltowarzysza niedoli, ktory ma dwa tygodnie urlopu i wszystko jest na mojej glowie ;) ale daje rade, przyjanmniej narazie ;) we mnie tez jakis len wstapil, jak przyjezdzam do domu po pracy to tylko mi sie spac chce i nie mam weny na jakies dalsze dzialania :(

oby z ta pogoda sie sprawdzilo!! bo juz dosc tych chmur i zimna, toz to czerwiec sie zaczyna...

reklama
Sugar dzieki za info chustowe. Moja kumpelka z podstawówki właśnie używa chusty, więc u niej przetestuję. Mój generalnie w chustach spoko lubił, tylko mi było ciężko go nosić. Ale teraz inaczej, bo przy Piotrusiu nowe bobo to będzie lekkie jak piórko ;-)

Squomage - u mnie akurat rodzinnie słabo przyswaja tą D3 - i D. i jego siostra mieli krzywicę. Młody w 4 miesiącu nie miał ośrodków kostnienia i go musiałam leczyć dużymi dawkami D3. Więc my problem w drugą stronę. Ale fakt że przedawkowanie jest niefajne...

Co do typów na imiona, to kompletna masakra. Nie mamy ani jednego wspólnego typu i się nie zanosi na jakiś. Przeryliśmy 300 imion :-D No albo sobie sam przyniesie, albo spojrzymy mu w oczęta i coś wymyślimy. Na razie pustynia intelektualna :-D:dry:

A u nas było strasznie rano beznadziejnie, a teraz jakoś piękne słońce. :-)

Do góry