reklama
squomage
Fanka BB :)
Witam
Kawe swierzo zaparzona na stol klade czestowac sie.
Saraa Malwinka tez slicznie ,mnie sie podoba.
Sugar no no teraz to nie pogadasz fiu fiu.... a jakie masz imiona,jesli mozna wiedziec?
Atol wybaw sie i za mnie bo ja juz z ciocialam przy mojej brygadzie a szczegolnie przy najmlodszym.
Sliczny dzien dzis u upal sie szykuje chyba wyrzuce mlodego na dwor.
Pojdziemy przed blok na kocyku polezec Sasiedzi beda miec radoche
Kawe swierzo zaparzona na stol klade czestowac sie.
Saraa Malwinka tez slicznie ,mnie sie podoba.
Sugar no no teraz to nie pogadasz fiu fiu.... a jakie masz imiona,jesli mozna wiedziec?
Atol wybaw sie i za mnie bo ja juz z ciocialam przy mojej brygadzie a szczegolnie przy najmlodszym.
Sliczny dzien dzis u upal sie szykuje chyba wyrzuce mlodego na dwor.
Pojdziemy przed blok na kocyku polezec Sasiedzi beda miec radoche
maja_1980
grudniowa mama '06
Kurcze ale sie dzis wyspalam.
polozylam sie ok 9.30 i wstalam jeszcze przed Pyza o 8.45
A maluch spal do 9.10.
Wstala sama z lozka przyszla zobaczyc co sie dzieje jeszcze zaspana.
A eraz wlasnie ja zlapalam na myciu zebow w lazience bo zapomnialam drzwi zamknac.
Lece na sniadanko i po kawusie.
Ja tez nie wiedzilaam ze Sugar uzywa drugiegi imienia.
Dita zdrowka dla dziewczynek
Squo fajnie ze niedlugo na swoim bedziecie.
polozylam sie ok 9.30 i wstalam jeszcze przed Pyza o 8.45
A maluch spal do 9.10.
Wstala sama z lozka przyszla zobaczyc co sie dzieje jeszcze zaspana.
A eraz wlasnie ja zlapalam na myciu zebow w lazience bo zapomnialam drzwi zamknac.
Lece na sniadanko i po kawusie.
Ja tez nie wiedzilaam ze Sugar uzywa drugiegi imienia.
Dita zdrowka dla dziewczynek
Squo fajnie ze niedlugo na swoim bedziecie.
kasuelf
mama grudniowa'06
hej laski
mam nadzieje ze macie ladna pogode, u nas leje:-(
z ogrodu nici, za chwile zabieram mlodego do sensory room
milego dzionka
mam nadzieje ze macie ladna pogode, u nas leje:-(
z ogrodu nici, za chwile zabieram mlodego do sensory room
milego dzionka
maja_1980
grudniowa mama '06
U nas wczoraj lalo caly dzien . Dzis lepiej bo nie leje ale chmurek sporo.
Jade dzis kolejna chatke ogladac. Znalezlismy fajna ale troche za droga a nie chca zejsc z ceny. Trzymajcie kciuki bo chcielibysmy sie jak najszybciej przeniesc...najlepiej przed moim wyjazdem do Pl.
Jade dzis kolejna chatke ogladac. Znalezlismy fajna ale troche za droga a nie chca zejsc z ceny. Trzymajcie kciuki bo chcielibysmy sie jak najszybciej przeniesc...najlepiej przed moim wyjazdem do Pl.
sugarspunsister
matka polka superstar
sa raa no bo skad mialas wiedziec
z tym imieniem to tylko urzedowo, jakos nidy nie nazywano mnie inaczej
a co do kampanii to sie zobaczy
alez dzisiaj leniwy dzien
jakas masakra
dobrze ze juz cieplo]
od pt ma byc 30 stopni
atol jaki koncert?
police?
z tym imieniem to tylko urzedowo, jakos nidy nie nazywano mnie inaczej
a co do kampanii to sie zobaczy
alez dzisiaj leniwy dzien
jakas masakra
dobrze ze juz cieplo]
od pt ma byc 30 stopni
atol jaki koncert?
police?
wszystko przeczytalam i zapomnialam zupelnie co mialam napisac
moze ze sama siedze w pracy bez mojego wspoltowarzysza niedoli, ktory ma dwa tygodnie urlopu i wszystko jest na mojej glowie ale daje rade, przyjanmniej narazie we mnie tez jakis len wstapil, jak przyjezdzam do domu po pracy to tylko mi sie spac chce i nie mam weny na jakies dalsze dzialania
oby z ta pogoda sie sprawdzilo!! bo juz dosc tych chmur i zimna, toz to czerwiec sie zaczyna...
moze ze sama siedze w pracy bez mojego wspoltowarzysza niedoli, ktory ma dwa tygodnie urlopu i wszystko jest na mojej glowie ale daje rade, przyjanmniej narazie we mnie tez jakis len wstapil, jak przyjezdzam do domu po pracy to tylko mi sie spac chce i nie mam weny na jakies dalsze dzialania
oby z ta pogoda sie sprawdzilo!! bo juz dosc tych chmur i zimna, toz to czerwiec sie zaczyna...
reklama
Sugar dzieki za info chustowe. Moja kumpelka z podstawówki właśnie używa chusty, więc u niej przetestuję. Mój generalnie w chustach spoko lubił, tylko mi było ciężko go nosić. Ale teraz inaczej, bo przy Piotrusiu nowe bobo to będzie lekkie jak piórko ;-)
Squomage - u mnie akurat rodzinnie słabo przyswaja tą D3 - i D. i jego siostra mieli krzywicę. Młody w 4 miesiącu nie miał ośrodków kostnienia i go musiałam leczyć dużymi dawkami D3. Więc my problem w drugą stronę. Ale fakt że przedawkowanie jest niefajne...
Co do typów na imiona, to kompletna masakra. Nie mamy ani jednego wspólnego typu i się nie zanosi na jakiś. Przeryliśmy 300 imion No albo sobie sam przyniesie, albo spojrzymy mu w oczęta i coś wymyślimy. Na razie pustynia intelektualna
A u nas było strasznie rano beznadziejnie, a teraz jakoś piękne słońce. :-)
Squomage - u mnie akurat rodzinnie słabo przyswaja tą D3 - i D. i jego siostra mieli krzywicę. Młody w 4 miesiącu nie miał ośrodków kostnienia i go musiałam leczyć dużymi dawkami D3. Więc my problem w drugą stronę. Ale fakt że przedawkowanie jest niefajne...
Co do typów na imiona, to kompletna masakra. Nie mamy ani jednego wspólnego typu i się nie zanosi na jakiś. Przeryliśmy 300 imion No albo sobie sam przyniesie, albo spojrzymy mu w oczęta i coś wymyślimy. Na razie pustynia intelektualna
A u nas było strasznie rano beznadziejnie, a teraz jakoś piękne słońce. :-)