reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Wogole to chcialam wam jeszcze raz serdecznie podziekowac ze przyjelyscie mnie do swego grona.Kochane jestescie.
3d-morphing-coeur.gif

Ja taki wyrzutek z innego forum sie przypaletalam.Dzieki.

reklama
a ja znam juz imie sugar hehehe

dobrze ze kocham swoje imie i nie musze nic zmieniac
piona Nona

hehe, sa_raa - u nas tez do spania tylko, ale MUSI być. A jak zginał nam jedyny smok na Węgrzech, to kate musiała nas poratować Natalkowym zapasowym smokiem:-D:-D:-D
Nasz smok się odnalazł oczywiście - ostatniego dnia w trakcie pakowania :-D:-D

Zapomnialam sie pochwalic ze rozwiazal sie u nas problem mieszkaniowy.Pojdziemy na te kilka miechow do mamy....przygarnie nas....tak we wrzesniu najpozniej w listopadzie bedziemy juz na swoich wlosciach mieszkac.
W czwartek wchodzi ekipa robic tynki potem wylewki i cala reszta.Mamy taka ekipe ze juz nam wszytsko zrobia i bardzo sie z tego cieszymy bo co rusz przestojow nie bedzie .

Dita zaginięcia smoka to u nas normalka
dlatego mamy dwa:rofl2:

sqou no to super, że macie gdzie się zaczepić
oby ekipa się wykazała i zrobiła wszystko jak trzeba jak najszybciej:tak:

No moje dzieci śpią ładnie a ja nie wiem co ze sobą zrobić:-p

co do imion to moje mi się średnio podoba ale już się jakoś przyzwyczaiłam
ludzie i tak żadko do mnie tak mówią;-)

ejo

squo ma byc spotkanie nad morzem w czerwcu, ale chyba nie bedzie bo jakos tak srednio idzie realizacja planu:-p

moja Hanka sama zasypia bez problemu, helena natomiast odkad nie ma szczebli w lozku , tylko spi w tym pietrowym to musz esie znia polozyc, bo inaczej wylazi z lozka

w dzien zasypia sama, bo jest tak zmeczona po spacerze, ze po prostu pada, ale wieczorem nie ma bata

mysle ze to kwestia czasu, jak u Hanki

sa_raa - my mammy 5 smokow, ale oszolomy na Wegry zabralismy tylko jeden....:rofl2:
Dobrze, ze kate byla bardziej odpowiedzialna niz my;-):-D:-D:-D

atol - jak nie wyjdzie to wyjdzie grill u nonka przeciez;-):happy:

reklama
ciao
ja tak jak Ty squo uzywam drugiego imienia a nie pierwszego i nikt mnie nikty pierwszym nie nazywal
ale tez myslalam nad zmiana bo czasami to jest klopotliwe np jak sie baby na poczcie czepiaja

nieistotna :rofl2::rofl2::rofl2:

ide ogladac z konkubentem "Control" i wale w kimono
sciskam was baby

a ja mam jutro zdjecia do kampanii o hiv ;-) jak dobrze pojdzie zobaczycie mnie na bilbordach hue hue :rofl2:

Do góry