reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna, to rzeczywiście musi być szok.
Ja przytyłam 7 kg w tydzień hehe, choroby mijają znaczy. Nawet ostatnio młody miał dwa katary którymi się nie zaraziłam. I D. był chory na kaszel i ja też nic. Nie ma to jak zdrowa wątroba. :-)
U mnie demon zanielszczał jak jestem z nim w domu. Dopieszczone dziecko obecnością mamy. Je, śpi, rechocze i się sam bawi prawie cały czas. Żyć nie umierać. Tylko dwa razy trzeba na dwór wybiegać bo zmienia się w diabła. ;-) Bardzo lubi zaglądać do brata przez dziurkę w pępku - D. mu powiedział że w brzuchu jest brat i sprawdza czy widać. :-D
I mamy okres dłubania w modelinie, wszystko jest w okruszkach, koszmar. Ale z pół godziny dziennie musi piłeczki z modeliny porobić bo inaczej nieszczęśliwy.
:-D

reklama
Hajo hajo
Jestem spowritem cala i juz prawie zdrowa.
Fajnie bylo chociaz z malymi incydentami (na ns w wolnej chwili napisze)
Opalilismy sie ale chyba nie wypoczelismy...teraz odpoczywam.
Lece czytac co sie u Was dzielo.
Buziaczki

Troche nadrobilam czytanie.

Chorowitkom zdrowka zycze.
Kasia, czarna gratulacje chlopakow.
Nonek Twoje laski sa megapomyslowe. gratki egzaminow.
Ilona moja tez megabuntowniczka sie zrobila po wyjezdzie. Co prawda nie wali glowa w sciane ale bije , krzyczy . rzuca wszystkim i odstawia histerie. Staram sie nnie reagowac i jakos leci. Poza tym wszystko ostatio jest na nie. Jesc nie chce , pic tez nie. Dzis dopiero troche normalniej. Jak sie wkurze to na alegro wystawie i sprzedam po niskiej cenie;-):-D
Lucky , Pati troche Wam zazdroszcze maluszkow. Napewno szybko sie ogarniecie ( Lucky Ty na dobrej drodze jestes)
Spoznione STO LAT dla Atol
Mikla super ze wsio ok. Z potworasem witaj w klubie ;-) Moze zrobimy aukcje buy one get one free heheheh;-):-D
Nie wiem czy kogos pominelam.

Ach.. Dita , Kate milego wypoczynku i czekam na relacje z wyjazdu.

reklama
Do góry