reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

ejo ejo

dzieki za zyczenia i squo wszystkiego naj, ja skonczylam 21 maja 33 lata:-D, leci czas leci
oj ale mialas jazde z Kaspianem, ogladalm zdjecia, maskaryczne azs:no:
dobrze ze juz w miare ok

milka witaj i gratuluje prawka

nieistotna Helena tez wszystko do buzi pcha, na szczescie zank rozpoznawczy- zaczyna mruczec, wtedy wiem ze cos ciumka i jak powiem ze ma oddac to wyciaga z buzi i daje:sorry2:

lece bom padnieta

pa

reklama
squo no to nie zazdroszcze. A co to jest ta Ciesielska??? Jakies blizsze info poprosze! A z papraniem sie po cc nie mam pojecia. moja znajoma podobno miala jakies jazdy, ale nie mam z nia kontaktu w ogole.

Nieistotna jak ci juz mowilam, wszystko w kupie wyjdzie. Mojej kuzynki corka wczoraj zjadla 50 gr, na rtg wyszlo, ze siedzi w zoladku, tez ma podobno wysrac, a kuzynka chyba przez sitko bedzie kupe przerabiac. ;-). Maniana ma hopla na punkcie kluczy, jak widzi to az sie trzesie. Ma swoj komplet z jakis starych, ale i tak najlepsze sa te moje czy starego. Julka tez tak miala. Na szczescie to przechodzi. A i wasze dzieci tez juz maja faze na buty? Majerana namietnie wyciaga z szafki starego ublocone buziory i w nich paraduje jak glupia.

Witam

Wstawac na kawe.:-)

Atol oj myslalam ze w Heleny konczysz czyli 22.05.A tak po prawdzie jestes o dzien ode mnie starsza.HIHI.

Nonek Anna Ciesielska to kobieta ktora napisala 2 ksiazki jak dotad i wymyslila sposob przygotowywania jedzenia wg.5 przemian przystosowany do naszych polskich realiow klimatycznych.Nie da sie w dwoch slowach wyjasnic na czym to wszystko polega.Trzeba przeczytac ksiazki i to nie raz i uczyc sie w praktyce.Ja caly czas sie ucze.W kazdym badz razie kobieta ma mnustwo sukcesow za soba.Nie reklamuje sie gdyz twierdzi ze to zbedne tracenie energii i czasu.Reklama jej sa wracajacy do zdrowia -rownowagi ludzie.Jak bylam na kursie byla tez dziewczyna ktorej po 5 latach cukrzyca sie cofnela i nie musiala juz lekow brac.Zreszta dlugo by dawac swiadectwo.Tu masz link Anna Centrum Zdrowego Żywienia
Mialam zgromadzone materialy na temat osob ktore dziekowaly za pomoc niestety forum zamkniete na ktorym wczesniej siedzialam rozlecialo sie bo sie laski poklucily i wszystko szlag trafil.

Squo - to bardzo ciekawa sprawa z tą Ciesielską, dzięki za linka.

Mój mały też wymiotował od 1 tygodnia po urodzeniu do 3 m-cy mniej więcej,byliśmy w szpitalu, ale przybierał i nic nie kazali nam dawać. Sam się unormował w końcu. Bardzo współczuję przeżyć z maluszkiem, strasznie się cieszę, że już dobrze z tymi chorobami. Chyba najgorsze co może być to chory maluszek...

Nieistotna, widzę że nasze dzieci wszystkie jak jeden mąż zmieniają się w diabły. Mój chart jak dwa razy gdzieś nie wyjdzie na dwór to mi chatę roznosi w drobny mak. Jeszcze cwaniaczek inne dzieci, w tym starsze, podjudza do dziwnych działań destrukcyjnych. :szok:Jak będzie miał brata to chyba mnie w wariatkowie zamkną. :szok:

O widze zee ta Ciesielska w Poznaniu jest, powiem o tym mojej sis bo maly tez ma jakies wysypki pierdoly..

Nonek moja odkad zaczela chodzic ma faze na buty i do tej pory zdarza jej sie chodzic w butach J, moich, czy mojej mamy na obcasie nawet, a klucze to juz w ogole totalny szał i to jedno z jej ulubionych slow "kuk" :)

ja dzis niestety w pracy, ale licze na to ze bedzie luz :)

Agaton tak w poznaniu .Na konsultacje u niej dlugo sie czeka teraz maja byc zapisy wznowione dopiero w sierpniu na jesienne.Jak w Poznaniu mieszka to ma ten plus ze raz w miesiacu w czwartek jest spotkanie z Pania Ania.Porusza tam rozne tematy.Mozna sie napic kawy tudziez herbaty.Oczywiscie jest to za friko.Na forum trzeba by przesledzic w ktory czwartek bo ja nie pamietam.

Ja wlasnie obiad robie i tak mimochodem zagladam do was.

ja dogorewam
od 6,20 nie spi maly

wczoraj przezylam szok na wadze
w ciagu ostatnich 2mc strasznie przytylam, nie mieszcze sie w nic, rozmiar wyzej wskoczylam, wszyscy mnie dobijaja komentarzami ze nabralam ciala
nawet staniki sa za male
wlazlam wczoraj na wage i pierwszy raz w zyciu z przodu byla 6
61kg
a bylo 53, na szczuplej osobie taki skok w 2miechy to widac golym okiem
nie wiem co robic
chyba musze drinki odstawic

reklama
Do góry