reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

no dobra, melduję się
Nie przyznawałam sie coby nie zapeszać no i czekałam na Maksika aenye;-)
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy - w nowej pracy.
Biuro podróży ale zupełnie nie zwiazane z poprzednim moim, byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, najpierw z kierowniczką - z którą teraz pracuję, potem z szefem, który chyba jest ok, przyjęli mnie:tak:
Na razie do końca września mam (prawie, ale bedzie ok) umowę, potem szef nie obiecuje, ale jak będzie co robić to szansa jest.
W każdym razie do końca września pracuję, kasa duuuużo większa niż w orbisie:cool2:, atmosfera po pierwszym dniu suuuuper, kurcze, wierzę że będzie ok:tak::tak::tak::tak:
A pracuję w biurze podróży ,,Agat" oddział w Lublinie- to jest jeden z czołowych przewoźników autokarowych, mam nadzieję,ze jednak będzie co robić:tak::tak::tak:

reklama
Hej kobity. Dzien jakoś zleciał. Oby do następnego:-D.
Nieistotna gratuluje koleżance bardzo:-).
Agaton fajnie masz:tak:.
Anitko buziak:-).
Sugar uśmiałam się, dzięki.:rofl2: Jakoś bohatersko sie nie mam wcale. Bohatersko padam na twarz:wink::unsure:

Pozdrawiam.

no dobra, melduję się
Nie przyznawałam sie coby nie zapeszać no i czekałam na Maksika aenye;-)
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy - w nowej pracy.
Biuro podróży ale zupełnie nie zwiazane z poprzednim moim, byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, najpierw z kierowniczką - z którą teraz pracuję, potem z szefem, który chyba jest ok, przyjęli mnie:tak:
Na razie do końca września mam (prawie, ale bedzie ok) umowę, potem szef nie obiecuje, ale jak będzie co robić to szansa jest.
W każdym razie do końca września pracuję, kasa duuuużo większa niż w orbisie:cool2:, atmosfera po pierwszym dniu suuuuper, kurcze, wierzę że będzie ok:tak::tak::tak::tak:
A pracuję w biurze podróży ,,Agat" oddział w Lublinie- to jest jeden z czołowych przewoźników autokarowych, mam nadzieję,ze jednak będzie co robić:tak::tak::tak:

Wielkie gratulacje!!!
Oby nareszcie dobrze było. Powodzenia.

Dita super że dostałas tą pracę! powinnas być z siebie dumna gratki!!

A ja siedze sama.. syn śpi mąż też bo rano o 5 musi pojechać juz do Łodzi po auto wiec musi byc wypoczęty.
W srode bedzie juz fotelik dla Filipa.
Ogolenie ok wszystko... no tak jakos pomalutku

pozdrawiam

squomage witaj!:happy: miło że dołączyłas do nas! jasne że przyjmiemy Ciebie i twoje dziaciaczki, napisz wiecej o sobbie i o dzieciach no i o tym najmłodszym!:tak:
pozdrawiam!

czarna551 nic tylko sie uczyć teraz!!!!! :tak: lament nic nie da;-) dasz rade!

Dita opijałaś juz??? :-);-)

Dita normalnie kopa ode mnie dostaniesz! "jestem do d, nic nie potrafie, nie przyjma mnie itp itd" a teraz Ci GRATULUJE Z CALEGO SERCA!!!!!!! Sprzedawalam kiedys ich bilety autokarowe jak pracowalam w biurze uslug turystycznych. Firma byla bardzo spoko.

Sqomage witamy witamy nowa grudniowke! Opowiadaj o swoich dzieciaczkach.

Czarna trzymam kciuki! Bedzie dobrze.
Ja jutro ide zaliczac ostateczny termin zaleglego kola u mojego "ulubionego" profesora. Juz ttrzese gaciami. Jak nie zdam roczek w plery. Znow mam nocke z glowy.

reklama
Dzieki za powitanie.:-)
No cuz mam 33 lata.Moj Najstarszy Pawel ma 13 lat ,Paulina 11 a najmlodszy Kaspian urodzil sie 6 grudnia .Jest zywym dzieckiem i przeuroczym czarodziejem.

Czarna zycze powodzenia na egzaminach :-):tak:

Mam pytanie gdzie mam sobie paseczki wstawic bo nie wychodzi :rolleyes2:

Do góry