reklama
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Kate praleczka faktycznie fajna !
W pilawce pojawiła sie straszna chmura , ale przesła boczkiem ( i chwała jej za to , bo nie lubie burzy ) uuufffffffff
Miałam dzis wizje - mozecie się śmiać ,ale normalnie tak mnie tknęlo , ze jutro malarz przychodzi
mianowicie : piłam sobie kawusie i nagle olśnienie - musze przemalować kuchnie ! nawet zakupiłam farby! bedzie ślicznie ! mam nadzieję 
, bo pomysł mam niebanalny - ale to póki to tajemnica - kuchnie mam niedużą , wiec fachowiec podejrzewam upora sie z tym w jeden dzień , wiec jutro ( mam nadzieje ) wrzuce foty z efektem końcowym 

W pilawce pojawiła sie straszna chmura , ale przesła boczkiem ( i chwała jej za to , bo nie lubie burzy ) uuufffffffff

Miałam dzis wizje - mozecie się śmiać ,ale normalnie tak mnie tknęlo , ze jutro malarz przychodzi

_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Szkoda, ze nie mam dużych okien, bo starą pralke najchetniwj wyje bala bym przez okno))
na złom ją , to jeszcze zarobisz

reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Kate grunt to dobre wirowanie. Szczegolnie jak sie nie ma suszarni np.
Anita laduj zdjecia jak bedzie gotowa.
A u mnie nie ma jasna cholera wody. Nawet nie zdarzylam sie umyc. Nie mowiac o praniu, ktore mam w pralce w polowie prania. K uuuurwa.
Anita laduj zdjecia jak bedzie gotowa.
A u mnie nie ma jasna cholera wody. Nawet nie zdarzylam sie umyc. Nie mowiac o praniu, ktore mam w pralce w polowie prania. K uuuurwa.