reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ha... i najważniejsze, że kupiliśmy ją w promocji w media markt za 1689:szok:

Szkoda, ze nie mam dużych okien, bo starą pralke najchetniwj wyje bala bym przez okno :)))

Kate praleczka faktycznie fajna !:tak:

W pilawce pojawiła sie straszna chmura , ale przesła boczkiem ( i chwała jej za to , bo nie lubie burzy ) uuufffffffff :tak:

Miałam dzis wizje - mozecie się śmiać ,ale normalnie tak mnie tknęlo , ze jutro malarz przychodzi :tak: mianowicie : piłam sobie kawusie i nagle olśnienie - musze przemalować kuchnie ! nawet zakupiłam farby! bedzie ślicznie ! mam nadzieję :dry::eek: , bo pomysł mam niebanalny - ale to póki to tajemnica - kuchnie mam niedużą , wiec fachowiec podejrzewam upora sie z tym w jeden dzień , wiec jutro ( mam nadzieje ) wrzuce foty z efektem końcowym :tak:

Koniecznie wrzuć zdjęcia:)
właśnie pralka zakończyła pierwsze pranie...
1600 obrotów powoduje, ze jest prawie suche... chwała za to
i jak cicho chodzi:))) latałam co 5 min zeby sprawdzić czy działa:laugh2:

reklama
Kate grunt to dobre wirowanie. Szczegolnie jak sie nie ma suszarni np.
Anita laduj zdjecia jak bedzie gotowa.
A u mnie nie ma jasna cholera wody. Nawet nie zdarzylam sie umyc. Nie mowiac o praniu, ktore mam w pralce w polowie prania. K uuuurwa.

Do góry