reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miłka :-D:laugh2::-D:laugh2:

Taki mołek mnie ogarnął , że dopiero wstałam - Mikołaj też chyba wykończony był bo prawie cały czas spał .
W domu mam takie pobojowisko ,ze nie wiem kiedy ja to posprztam - póki co czekam na cud - może samo się zrobi .

Najlepsze życzonka dla Natalki Ditowej i spóźnone dla Dawidka
:tak::-)

:-D:-D:-D:-D Brawo Miłka!

100 lat dla Dawidka i Nat!!

A mi dziś się nic nie chce... w pracy głównie snułam się i snułam...
Piotruś za to zapomniał się zmęczyć i ostro hopsa po całym łóżku :dry:

Sto lat dla słodziutkiej Natalki!!!!!!!

Moja córcia po powrocie nauczyla sie: jeść nogi i baraszkowac z przekrecaniem sie (pewnie po Iggim) no i spadla mi z łózka.
Ale chyba git, nic ja nie boli tylko sie zdziwila i dlatego plakala.

Ja Majerane polozylam nie w kojcu, tylko na kocu w kuchni i skubana przelazla ze dwa metry i dobrala sie do doniczki w ktorej jest wielki kaktus. juz miala lapy w ziemi.

reklama
Pingwinek SUPER ze taka ruchliwa , dobrze ze nic sie jej nie stalo, mojej by sie takie cos przydalo bo leniuszek z niej.
Chociaz ostatnio zauwazylam ze sama sie buja w lozeczku. Balansuje tak cialem ze wprawia lozeczko w ruch. Spryciula mala.

Do góry